2014-08-23 04:14:06
Φωτογραφία για Διαπραγματεύσεις για την πώληση των Κυπριακών Αερογραμμών...
Η κυβέρνηση της Κύπρου εγκαινίασε σήμερα συνομιλίες με εταιρείες και οργανισμούς, που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την αγορά των Κυπριακών Αερογραμμών, αρχίζοντας με τον Μάϊκλ Ο' Λίρι, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair.

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών Μάριος Δημητριάδης δήλωσε ότι η όλη διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Οκτωβρίου.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις άρχισαν με τη Ryanair, ο κ. Δημητριάδης ανέφερε ότι η εταιρεία έχει επίσης υποβάλει ολοκληρωμένη πρόταση για επέκταση της παρουσίας της στο νησί, που είναι ανεξάρτητη από το ενδιαφέρον της για της Κυπριακές Αερογραμμές.

Ο Μάικλ Ο' Λίρι είχε, πέραν της συνάντησης με τους τεχνοκράτες, ιδιαίτερη συνάντηση με τον Υπουργό Συγκοινωνιών για θέματα που αφορούσαν στην επέκταση των δραστηριοτήτων της Ryanair.

Ο κ. Ο' Λίρι δήλωσε ύστερα από τη συνάντηση ότι με τη βοήθεια της εταιρείας του, οι Κυπριακές Αερογραμμές θα μπορούσαν να εισέλθουν σε νέα πορεία ταχείας ανάπτυξης, με νέες διαδρομές και περισσότερες πτήσεις. Θα μπορούσαν, ανέφερε, να αυξήσουν τον αριθμό των επιβατών τους, μεταφέροντας κάθε χρόνο τρία με τέσσερα εκατομμύρια επιβάτες, από το σημερινό αριθμό των 700.000, δημιουργώντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας.


Η Ryanair, είπε, θεωρεί ότι το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών προδιαγράφεται πολύ συναρπαστικό.

«Πιστεύω ότι με τη βοήθεια της Ryanair μπορούμε να βάλουμε τις Κυπριακές Αερογραμμές και τον κυπριακό τουρισμό σε μια νέα πορεία ταχείας ανάπτυξης, με νέες διαδρομές, περισσότερες πτήσεις και νέες θέσεις εργασίας για πιλότους, πληρώματα καμπίνας και μηχανικούς εδώ στην Κύπρο», είπε ο κ. Ο' Λίρι.
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ