2014-08-23 10:46:10
Φωτογραφία για Νικολέττα Ράλλη: «Δεν υπήρξα ποτέ το κορίτσι που ήθελε διακαώς να γίνει παρουσιάστρια»
Αυθόρμητη και με μια σχεδόν εφηβική διάθεση, ύστερα από μια πολύ καλή τηλεοπτική χρονιά στο MTV, η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη δηλώνει πως βρίσκεται σε μια φάση ώριμης ανεμελιάς και μιλά στην Κατερίνα Μπούσιου και το περιοδικό ΕΓΩ! για την τηλεόραση...

Νιώθεις πικρία; Ότι δεν φάνηκαν τότε οι δυνατότητες σου, δεν σου δόθηκε μια πίστωση χρόνου να παλέψεις για την τηλεθέαση;

Δεν νιώθω πικρία. Ίσως θα έπρεπε να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά τα πράγματα τότε στο STAR , αλλά περασμένα ξεχασμένα. Ας πούμε ότι αυτή η εμπειρία λειτούργησε για εμένα σαν ένα πανεπιστήμιο, όπου έπρεπε να κάνω κάποια μαθήματα. Φυσικά αν είχα βρεθεί σε αυτή την εκπομπή κάποια άλλη χρονική στιγμή παλιότερα, ίσως να μου δινόταν μια πίστωση χρόνου. Η δική μου γενιά είναι συνηθισμένη πια σε αυτές τις καταστάσεις.

Αντιμετωπίζεις ακόμη με αθωότητα το χώρο της τηλεόρασης;

Ναι, γιατί δεν υπήρξα ποτέ το κορίτσι που ήθελε διακαώς να γίνει παρουσιάστρια
. Δεν επέλεξα εγώ τη δουλειά που κάνω, εκείνη με επέλεξε. Βρέθηκε τυχαία μια μέρα στο ραδιόφωνο του MAD, μια παρουσιάστρια ήταν έγκυος και μου πρότειναν να πω τις ειδήσεις. Το έκανα και στη συνέχεια το αγάπησα. Δεν το έψαξα πριν το κατακτήσω. Οπότε, ναι, μπορεί να αντιμετωπίσζω με αθωότητα ακόμη την τηλεόραση, αλλά όχι ελαφρόμυαλα!

Πως αντιμετώπισες όλα αυτά τα χρόνια το παρασκήνιο που έχει μεγάλη δύναμη στο χώρο σου;

Δεν είχα ποτέ μια ομάδα «φίλων» δημοσιογράφων για να γράφουν συνέχεια για εμένα και να με στηρίζουν με τον τρόπο τους. Μερικοί είναι ικανοί με τα δημοσιεύματα τους να «απολύσουν» ξαφνικά την Ελένη Μενεγάκη και να βρεθείς εσύ στη θέση της! Ο κόσμος όμως είναι πολύ έξυπνος, ξέρει πια να αξιολογεί ό,τι βλέπει και ακούει.
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ