2014-08-23 15:12:20
Φωτογραφία για Τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης ΜΣΑ
Την Πεμμτη 21 Αυγούστου 2014,  πραγματοποιήθηκε στο υπόστεγο της ΜΣΑ (Μοίρα Συντηρήσεως Αφων ) , στην Αεροπορική Βάση Μίκρας παρουσία του Διοικητή της 113 ΠΜ  Σμήναρχου   (Ι) Ζαχαρία Γρίβα, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης ΜΣΑ  , από τον Αντισμήναρχο (ΤΑΜ) Ιωάννη Παντελίδη  στον  Επισμηναγό (ΤΑΜ) Κωνσταντίνο Σιαπάρα.

                  H  Μοιρα συντηρήσεως Αεροσκαφών (ΜΣΑ) είναι αυτή που διενεργεί συντήρηση 1ο και 2ο βαθμού στα αφη CL-415 και έναι η κινητήριος δύναμη στον αγώνα που καταβάλλεται κάθε χρόνο από τους χειριστές της  383 Μοίρας και τα αφη CL-315 για  να τιθασευτεί η πύρινη λαίλαιπα που κατακαίει το δασικό πλούτο της χώρας μας.

Ο Σύνδεσμος Στρατιωτικών  & Σωμάτων Ασφαλείας    Δήμου Θερμαικού     εύχεται στον απερχομενο Δκτη Μοιρας   Αντισμήναρχο (ΤΑΜ) Ιωάννη Παντελίδη   καλή συνέχεια στην καριέρα του .

Στον νέο Δκτη  Μοίρας Επγο (ΤΑΜ) Κων Σατολιά εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα , να συνεχίσει την παράδοση των προκατόχων του, φυλάττοντας τις Θερμοπύλες του Γένους ,συμμετέχοντας στην ζωή της τοπικής κοινωνίας, και του οικολογικου συστηματος της χώρας . 


                                                                                                                      Για το ΔΣ 

                                                                                                                     Ο Πρόεδρος

                                                                                                               Βασίλειος  Διαμαντίδης
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ