2014-08-23 22:28:06
Φωτογραφία για Απαγορεύονται οι selfies σε παραλία της νοτίου Γαλλίας...
Απολαύστε τη στιγμή και μη χάνετε χρόνο με τις φωτογραφίες, λένε οι υπεύθυνοι πίσω από το εμπάργκο των φωτογραφιών

Απλώνεις αντηλιακό στο σώμα σου, ξαπλώνεις στην χνουδωτή πετσέτα θαλάσσης σου και απολαμβάνεις τον ήλιο, ενώ ακούς το κύμα να χαϊδεύει απαλά την αμμουδιά. Χαλαρώνεις και θέλεις να δείξεις σε όλους τους διαδικτυακούς φίλους σου πόσο καλά διανύεις τις διακοπές σου.

Πιάνεις το κινητό τηλέφωνό σου και ποζάρεις με χάρη έχοντας για φόντο τα καταγάλανα νερά της θάλασσας, απαθανατίζεις τη στιγμή και αναρτάς την λήψη στο προφίλ σου για να δεχθείς δεκάδες likes από τους φίλους σου Όλα αυτά, αποτελούν μακρινή ανάμνηση για τους λουόμενους της παραλίας Γκαρούπ στη νότιο Γαλλία, καθώς έπειτα από απόφαση των αρμοδίων του τουριστικού προορισμού, απαγορεύεται η λήψη selfies.

Μάλιστα, για να καταστήσουν σαφές στους επισκέπτες το «non» στις selfies, οι αρμόδιοι της «Holiday Spam Police» έχουν αναρτήσει και ειδικές πινακίδες που απεικονίζουν έναν άνθρωπο να υψώνει το κινητό του τηλέφωνο και να φωτογραφίζεται με μία τεράστια απαγορευτική γραμμή να διαπερνά τη φιγούρα του.


Την ίδια στιγμή, απαγορεύεται στους λουόμενους να επιδεικνύουν ρούχα και μαγιό σχεδιαστών με σκοπό να προκαλέσουν ζήλια στους υπόλοιπους, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.

Βέβαια, το εμπάργκο αφορά μόνο σε δύο τμήματα της παραλίας, ενώ όπως δήλωσε εκπρόσωπος της παραλίας στη Daily Mail: «Θέλουμε οι άνθρωποι να απολαμβάνουν τη στιγμή και όχι να περνούν την ώρα τους με το να καυχιούνται στους φίλους και την οικογένεια τους στο σπίτι».

Η πρωτοβουλία γεννήθηκε όταν έρευνα αποκάλυψε πως ένα τρίτο των Βρετανών ταξιδιωτών κομπάζουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους με όσους μένουν πίσω.
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ