2014-08-25 22:37:23
Φωτογραφία για Ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση οι 4 Βρετανοί για τον ξυλοδαρμό λόγω της γουρούνας
Ελεύθεροι, με την επιβολή χρηματικής εγγύησης, αφέθηκαν με απόφαση της ανακρίτριας, οι 4 Βρετανοί που πέρασαν σήμερα το κατώφλι του ανακριτικού της γραφείου, προκειμένου να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε σε επιχείρηση ενοικίασης οχημάτων στα Μάλια, με αφορμή την εκμίσθωση μιας «γουρούνας».

Οι τρεις αντιμετωπίζουν κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή ενώ ο τέταρτος διώκεται για ηθική αυτουργία στην δολοφονική απόπειρα σε βάρος του 24χρονου γιου του ιδιοκτήτη της επιχείρησης αλλά και του 32χρονου Αλβανού εργαζόμενου.

Στον 23χρονο που διώκεται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα ανθρωποκτονίας επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 6.000 ευρώ ενώ στους άλλους τρεις που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, το ποσό των 10.000 ευρώ.

Τα χρήματα θα πρέπει να δοθούν έως τις 10 Σεπτεμβρίου και αν αυτό δεν γίνει, τότε θα οδηγηθούν στη φυλακή. Ενώ μέχρι την ημέρα αυτοί, και στους 4 Βρετανούς απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα.


Οι δικηγόροι τους, κκ Πέτρος Μαρκάκης και Γιώργος Ζερβός, επισήμαναν ότι πρόκειται περί παρεξήγησης καθώς, ο ένας από τους τέσσερις Βρετανούς που οδηγούσε τη γουρούνα, θεώρησε ότι κάποιος του έκλεψε το όχημα και δεν κατάλαβε ότι ο ιδιοκτήτης του “RENT A CAR” είχε πάρει τα κλειδιά Τότε, ειδοποίησε τόσο εκείνον που νοίκιασε τη γουρούνα όσο και τους άλλους δύο, τους είπε ότι κάποιος του έκλεψε το όχημα, τότε ο νεαρός που νοίκιασε τη γουρούνα πήρε ένα μαχαίρι βουτύρου και άρχισαν να ψάχνουν τον υπαίτιο μαζί και τη μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με τους νεαρούς, στις απολογίες τους, ο γιος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης έβρισε και χαστούκισε τον νεαρό Βρετανό που νοίκιασε τη γουρούνα.

Οι δύο πιάστηκαν στα χέρια, έπεσαν κάτω ενώ είπε ότι δέχθηκε επίθεση με αλυσίδες από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και τον γιο του. Παράλληλα, υποστήριξε ότι τότε έφτασαν στο σημείο και οι άλλοι δύο φίλοι του, που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν.

Είπε, επίσης, ότι δεν έγινε χρήση του μαχαιριού.
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ