2014-08-26 11:51:06
Φωτογραφία για Ελπίζουν στις κάμερες ασφαλείας για τη «χρυσή» κλοπή
Οι κάμερες ασφαλείας πιθανότατα δώσουν απαντήσεις για την «χρυσή» κλοπή που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας... στον κεντρικότερο δρόμο της Χερσονήσου σε βάρος 27χρονης ξενοδόχου από το Σίσι. Το υλικό ήδη αναζητάται από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τις έρευνες και εκτιμάται ότι θα προκύψουν στοιχεία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 27χρονη πήγε σε κατάστημα τράπεζας της περιοχής και έκανε ανάληψη ποσού 24.000 ευρώ. Έβαλε τα χρήματα σε έναν φάκελο, μπήκε και πάλι στο αυτοκίνητο προκειμένου να ολοκληρώσει τις συναλλαγές τις σε άλλη τράπεζα, σε κοντινή απόσταση. Στην διαδρομή συνειδητοποίησε ότι ένα λάστιχο είχε «σκάσει». Ενημέρωσε τηλεφωνικά τον σύζυγο της για την αντικατάσταση του ελαστικού, ακινητοποίησε το όχημα, έκρυψε κάτω από το κάθισμα του οδηγού τον φάκελο με τα χρήματα και μπήκε στην δεύτερη τράπεζα. Έκρινε ότι τα χρήματα θα ήταν ασφαλή εκεί παρά να τα μεταφέρει μαζί της.

Όταν έφθασε ο σύζυγος στο σημείο όπου ήταν ακινητοποιημένο το αυτοκίνητο, αντιλήφθηκε ότι το τζάμι ήταν σπασμένο ενώ ο φάκελος με τα χρήματα είχε κάνει ...φτερά.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 27χρονη δεν είχε σταθερές ημέρες για τις τραπεζικές συναλλαγές της. Πήγαινε στις τράπεζες όποτε υπήρχε ανάγκη.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ