2014-08-26 18:52:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Δυο μήνες παραμένουν στο πεζοδρόμιο της Α. Δ. Αχαΐας κλεμμένα δίκυκλα- Στις 27 Ιουνίου η εξάρθρωση της σπείρας από την Ασφάλεια
Δύο μήνες μετά την εξάρθρωση της σπείρας που έκλεβε δίκυκλα από διάφορες περιοχές της Αχαΐας, και τα μηχανάκια τα οποία... εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μετά από αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Πατρών, εξακολουθούν να βρίσκονται στο πεζοδρόμιο, έξω από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Ερμού.

Τα δίκυκλα στις 27 Ιουνίου είχαν μεταφερθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο, προκειμένου να «αναγνωριστούν» από τους ιδιοκτήτες τους και να τους επιστραφούν, έκτοτε έχουν περάσει δυο μήνες και όσα είναι «ορφανά» παραμένουν στο συγκεκριμένο χώρο.

Εκείνο που προκαλεί επίσης αίσθηση είναι το γεγονός πως δεν ακόμα δεν έχει ληφθεί μέριμνα, ώστε τα μηχανάκια, πολλά εξ αυτών σαράβαλα να απομακρυνθούν από εκεί και να μεταφερθούν σε χώρο φύλαξης των κατασχεμένων που διαθέτει η τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα απορίας άξιο αποτελεί και το γεγονός πως από το σημείο διέρχονται καθημερινά Ανώτατοι Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης και εύλογα γεννάται το ερώτημα «Δεν ενοχλούνται από την θέα αλλά και την εικόνα που εμφανίζει το Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης;»


Ο φωτογραφικός φακός του patratora.gr, κατέγραψε την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η πρόσοψη του Αστυνομικού Μεγάρου.

Να υπενθυμίσουμε πως για την υπόθεση κλοπής δικύκλων συνελήφθησαν τέσσερα άτομα ηλικίας από 18 έως 25 ετών κάτοικοι Πατρών, μέλη σπείρας που έκλεβε μηχανάκια και στην συνέχεια τα πωλούσε αυτόνομα ή ως ανταλλακτικά.

Η εξάρθρωση της σπείρας, έγινε όταν αστυνομικός προσποιήθηκε τον αγοραστή δικύκλου έκλεισε ραντεβού με 4 από τους συλληφθέντες στην Κάτω Αχαΐα, προκειμένου να αγοράσει δίκυκλο έναντι του χρηματικού ποσού των 200 ευρώ.

Τα δίκυκλα είχαν αφαιρεθεί από την πόλη των Πατρών και διάφορες περιοχές της Αχαΐας (Ριόλο, Πέττα, Λιμνοχώρι, Βουπράσιο).

Φωτογραφίες των 11 συνολικά κλεμμένων δικύκλων στις 27 Ιουνίου 2014
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ