2014-08-26 21:01:08
Φωτογραφία για ΚΑΝΟΥΝ... «ΔΩΡΟ» ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ!
Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Παλμέιρας είναι ο Ροναλντίνιο, με τις οικονομικές απαιτήσεις του πάντως να έχουν πέσει πολύ, ενώ η μεταγραφή του Βραζιλιάνου αστέρα αποτελεί το… δώρο για τη συμπλήρωση των 100 της χρόνων!

Το όνομα "Ρόνι" έχει ακουστεί αυτό το καλοκαίρι για τις Μπεσίκτας, Σάντος, Φλουμινένσε, ΚΠΡ, Μπόκα Τζούνιορς, ακόμα και για τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους πάντως να διαψεύδουν.

Ο Ροναλντίνιο απέρριψε προτάσεις διαφόρων ομάδων ή έχασε την ευκαιρία να πάει σε άλλες τόσες (για τις οποίους δεν έγινε γνωστό), καθώς οι οικονομικές του απαιτήσεις ήταν… κάπως υπερβολικές.

Σύμφωνα, με δημοσιεύματα μάλιστα ζητούσε από τους «μνηστήρες» του ένα ποσό γύρω στα 4 εκατ. ευρώ. Αυτά όμως είναι περασμένα... «μεγαλεία», καθώς η μεταγραφική περίοδος τελειώνει και ο 34χρονος Βραζιλιάνος αναγκάζεται να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του.

Κάπως έτσι προέκυψε και το ενδιαφέρον της Παλμέιρας για την απόκτησή του, που κοντεύει να γίνει συμφωνία, όπως υποστηρίζουν βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για μια προσφορά από την ομάδα -που σήμερα (26/8) κλείνει εκατό χρόνια ιστορίας- που φτάνει τα 1,9 εκατ. ευρώ, ποσό που ικανοποιεί τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Πλέον, αναμένονται να ολοκληρωθούν τα τυπικά και αυτή η μεταγραφή να είναι το... «δώρο» της βραζιλιάνικης ομάδας για τα γενέθλια της!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ