2014-08-27 07:40:06
Φωτογραφία για Αυτή είναι η βιονική γυναίκα... Δείτε την ιστορία της!
Μια επίθεση ισλαμιστών σε ένα κτίριο που φύλαγε στο Ιράκ ήταν αρκετή για να αλλάξει η ζωή της Οι γιατροί απόρησαν όταν την είδαν στο νοσοκομείο, καθώς τα τραύματα της ήταν κάτι περισσότερο από φρικτά και σοβαρά εξίσου.

Όλα συνέβησαν το 2009 στη Μπάσρα.

Η Χάνα Κάμπελ –από το Νορθάμπτον- βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή με αποτέλεσμα να τυφλωθεί από το ένα μάτι, να πάθει μεγάλη ζημιά στο αριστερό χέρι της –το οποίο «άνοιξε» στα δύο- και να χρειαστεί ακρωτηριασμό στο αριστερό πόδι της. Την ίδια ώρα, είχε δεχθεί πυροβολισμό στο στομάχι, με αποτέλεσμα να πάθει μεγάλη ζημιά η μήτρα της, ενώ υπέστη και καρδιακό επεισόδιο.

Πολλοί θα πάλευαν για να επανέλθουν, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα τα κατάφερναν. Η 30χρονη όμως έχει μάθει να επιβιώνει και με τη βοήθεια και των γιατρών, δημιουργήθηκε μια βιονική γυναίκα. Η Κάμπελ ξόδεψε περίπου 62.400 ευρώ (52.000 λίρες) για να επανέλθει
. Ξάπλωσε αρκετές φορές στο χειρουργικό τραπέζι, όχι μόνο για να διορθώσει τις ζημιές που είχε υποστεί από τους τραυματισμούς της, αλλά και να μεταμορφωθεί. Έτσι έβαλε ένα προσθετικό πόδι, έκανε μόνιμο μακιγιάζ (υπό μορφή τατουάζ), μπότοξ (για να καμουφλάρει τα προβλήματα που είχαν υποστεί τα νεύρα του προσώπου της), κοιλιοπλαστική, έβαλε εμφυτεύματα σε μάγουλα και στήθος, αλλά και εξτένσιον στα μαλλιά.

Κατά τη διάρκεια της μακράς ανάρρωσης της και επειδή έμεινε καιρό σε αναπηρικό καρότσι πήρε αρκετό βάρος και έκανε γαστρικό μπάι πας –βάζοντας δακτύλιο- για να μπορέσει να αδυνατίσει. «Μέσα σε ένα χρόνο άρχισαν να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου. Χαίρομαι που ξόδεψα αυτά τα χρήματα, γιατί το έκανα με τον καλύτερο τρόπο», λέει η ίδια.

Η γυναίκα που έχει μια κόρη δέκα ετών, από προηγούμενη σχέση της, άκουσε τους γιατρούς να της λένε ότι το πρόβλημα που απέκτησε στη μήτρα της δε θα της έδινε τη δυνατότητα να ξαναγίνει μητέρα. Κι όμως, διέψευσε τους γιατρούς και έξι μήνες πριν γέννησε το δεύτερο παιδί της. «συνέβη ένα θαύμα. Νιώθω ευλογημένη και χαρούμενη με την εικόνα που βλέπω τώρα», τονίζει.
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ