2014-08-27 10:35:12
Φωτογραφία για Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη...
ΚΡΙΟΣ Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις σε σχέση με την προσέγγιση ενός στόχου σας, αλλά αυτό οφείλεται στο άγχος και την ανυπομονησία που σας έχει καταβάλλει. Προσπαθήστε να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις σήμερα, προσέξτε αυτά που θα πείτε, αν και θα συναντήσετε συμπεριφορές που θα σας εκνευρίσουν και θα σας δυσκολέψουν να κρατήσετε την ψυχραιμία σας.

Αντιμετωπίστε όλη την αρνητική ενέργεια που νιώθετε πως σας περιβάλλει, κάνοντας κάτι δημιουργικό και σύντομα θα καταφέρετε να αποσυμπιεστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες μικρές ανατροπές στην καθημερινότητα, γίνονται η αιτία ώστε να αφυπνίσουν τις ανασφάλειές σας και να σας βάλουν σε προβληματισμό. Είστε σε θέση να το αντιμετωπίσετε, αρκεί να μη σας πιάνει πανικός κι απογοήτευση. Με την ηθική υποστήριξη του συντρόφου σας, καταφέρνετε να ανακτήσετε και πάλι την αυτοπεποίθησή σας. Με την έλευση της Σελήνης στο Ζυγό, είναι καλή στιγμή να κάνετε κάτι ώστε να αλλάξετε σκηνικό κι έτσι θα μπορέσετε σίγουρα να ανανεωθείτε ψυχικά .


ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον επαγγελματικό τομέα έντονο είναι το παρασκήνιο και είναι κάτι που σας έχει κουράσει. Νιώθετε πως υπάρχει μια ανταγωνιστική διάθεση από τους γύρω σας, αλλά είστε αποφασισμένοι να μην παρατήσετε την προσπάθεια που κάνετε όλο αυτό το διάστημα. Φροντίστε να ακούσετε και να δώσετε λίγη παραπάνω προσοχή σε θέματα που απασχολούν κάποια άτομα της οικογένειά σας, γιατί η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και σκέφτεστε μόνο τα προβλήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική έκβαση μιας υπόθεσης που σας προκαλούσε άγχος, σας βοηθάει να οργανώσετε τη σκέψη σας και να αφοσιωθείτε στην εργασία σας, ξαναβρίσκοντας τη χαμένη εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σας. Από το απόγευμα και μετά αρχίζει να κυλάει πιο άνετα η μέρα σας, οπότε μην χάνετε την ευκαιρία και απολαύστε την κάνοντας οτιδήποτε σας διασκεδάζει. Μην ξεχνάτε να φροντίσετε και λίγο τη φυσική σας κατάσταση, γιατί μάλλον έχετε τεμπελιάσει τον τελευταίο καιρό. Μπείτε σ ένα πρόγραμμα από τώρα και μην το αφήνετε από αύριο.

ΛΕΩΝ

Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος θα σας μεταδώσουν το άγχος και τον εκνευρισμό τους, με αποτέλεσμα να έχετε την αίσθηση πως κάποιοι προσπαθούν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους, δίχως να σκέφτονται καθόλου τις δικές σας ανάγκες. Προσπαθήστε να δώσετε όλη την προσοχή σας στην εργασία σας και αργότερα μέσα στην ημέρα η διάθεσή σας θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο. Η επίδραση της Σελήνης αυτήν την εποχή βοηθάει στην ανάπτυξη των λουλουδιών, αναδεικνύοντας το άρωμά τους. Οπότε ασχοληθείτε με τον κήπο σας και θα νιώσετε πιο φρέσκοι κι εσείς και τα φυτά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε αρκετή συσσωρευμένη κούραση και άγχος κι έχει ως αποτέλεσμα να ξεσπάει ο οργανισμός σας με κάποια μικρά προβλήματα υγείας, που μπορεί να σας πανικοβάλλουν στην αρχή. Αν καταφέρετε να ξεκουραστείτε (όσο σας το επιτρέπουν βέβαια οι υποχρεώσεις) σύντομα θα ξαναβρείτε την χαμένη σας ενέργεια. Η Σελήνη αφήνει το ζώδιό σας σήμερα το απόγευμα και την ίδια στιγμή καθώς σταματάει η επιρροή του τετραγώνου Άρη – Αφροδίτης, αρχίζει να σταθεροποιείται και να βελτιώνεται η συναισθηματική και ψυχική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα, αισθάνεστε προβληματισμένοι αν θα πρέπει να εκφράσετε τις απόψεις κι επιθυμίες σας, ή να ικανοποιήσετε των συνεργατών σας κι αυτό σας βγάζει εκτός προγράμματος. Μπορεί να νιώσετε ανησυχία σε σχέση με κάποιο άτομο, αλλά προκειμένου αυτό να εντείνει την ανασφάλειά σας, προσπεράστε το και μη φοβάστε τον ανταγωνισμό. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας διαβάζοντας ή κάνοντας κάτι που θα ενισχύσει την πνευματική σας κατάσταση. Ευνοϊκές ώρες για να ασχοληθείτε με κάτι τέτοιο, είναι νωρίς το απόγευμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιος μπορεί να περιμένει μια πιο εκλεπτυσμένη προσέγγιση από εσάς, καθώς κινδυνεύετε με το πάθος και την ανυπομονησία σας να παρεξηγηθείτε. Αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι και να πείσετε ποιοι πραγματικά είστε, φερθείτε με περισσή ευγένεια και χάρη, που είναι άλλωστε και κάτι που σας χαρακτηρίζει. Οικονομικά θα πρέπει να είστε λίγο πιο εγκρατείς, γιατί το τελευταίο διάστημα έχετε ξεχαστεί λιγάκι και κάνετε παραπάνω έξοδα απ ότι μπορεί να αντέχετε. Μη σας βρει η νέα σεζόν με χρέη – δεν είναι κι ότι καλύτερο..

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρχίζει να υπάρχει μια μικρή βελτίωση σε σχέση με τα οικογενειακά σας, αν και δεν παύει κάποιο άτομο να σας προκαλεί εκνευρισμό και κυρίως απογοήτευση. Μην αφήνετε το θυμό σας να γίνει η αιτία ώστε να χειροτερέψει η κατάσταση. Απομακρυνθείτε για κάποιο διάστημα και αφήστε να σκεφτεί ο καθένας ποιο είναι το μερίδιο της ευθύνης που του αντιστοιχεί. Προσέξτε τη διατροφή σας, γιατί τις τελευταίες μέρες την έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα. Κι επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, οργανώστε ένα γεύμα και απολαύστε το παρέα με το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ

Η ένταση με την οποία ξεκινάει η μέρα, δε σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε με κάποιο άτομο θέματα που μπορεί να σας έχουν στενοχωρήσει και σίγουρα δεν είναι κι η κατάλληλη στιγμή. Το να συμβιβαστείτε με την προσωρινή κατάσταση, είναι η καλύτερη λύση. Αποσπάσετε τη σκέψη σας μαγειρεύοντας ή διαβάζοντας κάποιο βιβλίο. Η Σελήνη σε συνδυασμό με το δροσερό κλίμα της εποχής, σας δημιουργεί τη διάθεση να βγείτε έξω, οπότε μην το καταπιέζετε και προσπαθήστε να χαλαρώσετε και κυρίως να διασκεδάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μερικές φορές η επιπόλαιη συμπεριφορά σας μπορεί να πληγώνει κάποια άτομα που βρίσκονται κοντά σας και προφανώς δεν το αντιλαμβάνεστε καθόλου. Το να φερθείτε στους άλλους όπως θα θέλατε να σας φερθούν είναι η καλύτερη οδός και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την εκτίμηση των ανθρώπων γύρω σας. Η μέρα δεν ενδείκνυται για επαγγελματικές συμφωνίες, καθώς η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ηλεκτρισμένη κι οτιδήποτε προκύψει δε θα έχει τη θετική κατάληξη που θα θέλατε. Προς το βράδυ αρχίζει η διάθεσή σας να ανεβαίνει και θα περάσετε όμορφες στιγμές

ΙΧΘΥΣ

Έχετε μια ελαφρώς εσωστρεφή διάθεση που αν τη χρησιμοποιήσετε σωστά, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο και να βγάλετε κάποιο πλάνο μελλοντικό. Καθώς ο συγχρονισμός δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα, μη νιώθετε άδικα πως κάνετε εσείς κάποιο λάθος. Στα αισθηματικά θα πρέπει να εστιάσετε λίγο περισσότερο την προσοχή σας, ώστε να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας και φροντίστε να αποκτήσετε και λίγο περισσότερο αυθορμητισμό.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ