2014-08-27 11:11:46
Φωτογραφία για ΜΕ ΡΕΚΟΡ... «ΔΙΑΒΟΛΟΣ» ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ (ΡΗΟΤΟ)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την σούπερ μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία, κάνοντας... ρεκόρ χρημάτων για την απόκτηση ενός παίκτη από ομάδα της Αγγλίας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, αφού πέρασε ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έδωσαν τελικά στη Ρεάλ Μαδρίτης περίπου 75 εκ. ευρώ που με τα μπόνους στόχων μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 90!!!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στη Γιουνάιτεντ. Πέρασα πολύ όμορφα στην Ισπανία και υπήρχαν αρκετές ομάδες που με ήθελαν, ωστόσο η Γιουνάιτεντ είναι η μοναδική ομάδα που θα με έκανε να αφήσω την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι φανταστικός προπονητής με μεγάλες επιτυχίες και είμαι εντυπωσιασμένος απ’ το όραμα και την αποφασιστικότητα όλων για να επαναφέρουν το κλαμπ στην κορυφή, εκεί που ανήκει. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ντι Μαρία!

«Ο Ντι Μαρία είναι ένας παγκόσμιας κλάσης παίκτης, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ομαδικός. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το φυσικό ταλέντο του. Είναι ιδιαίτερα γρήγορος και διεισδυτικός προκαλώντας τρόμο ακόμα και στις πιο ολοκληρωμένες άμυνες. Η ικανότητά του στο ένας με έναν είναι πραγματικά διασκεδαστικό να τον παρακολουθείς. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη για την ομάδα», υπογράμμισε ο Λουίς Φαν Χάαλ, που ήθελε τον Αργεντινό άσο με στόχο η ομάδα του να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ