2014-08-27 18:46:09
Φωτογραφία για Ορκίζεται αύριο το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Νεάπολης-Συκεών
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Oρκίζονται αύριο, Πέμπτη 28 Αυγούστου, τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Νεάπολης-Συκεών, όπως επίσης και τα μέλη των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, τα οποία αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους την 1η Σεπτεμβρίου, με πενταετή θητεία.

Την ορκωμοσία θα τελέσει ο μητροπολίτης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας, στις 4 το απόγευμα, στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (πρώην αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου, αυλόγυρος δημαρχείου).

Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Νεάπολης-Συκεών συγκροτείται από 41 δημοτικούς συμβούλους, με τη συντριπτική πλειοψηφία τους (25) να ανήκουν στην παράταξη «Νέα Αυτοδιοίκηση-Σίμος Δανιηλίδης», έναντι εννέα της «Αλληλεγγύης Πολιτών» (Γρηγόρης Χατζησάββας), τριών της «Αυτόνομης Ριζοσπαστικής» (Χρήστος Γιαρένης), και δυο της «Ανανέωσης Τώρα» (Νίκος Φασφαλής) και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (Χαράλαμπος Βέλλης).

Να σημειωθεί ότι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ανανεωμένο κατά 43,92% καθώς από τους 41 Δ.Σ. οι 18 αποτελούν νέα πρόσωπα σε σχέση με το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του δήμου Νεάπολης-Συκεών, και η κατανομή των εδρών ανά εκλογική περιφέρεια, έχει ως εξής:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ