2014-08-28 00:46:08
Φωτογραφία για Βριλήσσια τέλος για φέτος... Για ποιο λόγο η γυναικεία ομάδα βόλεϋ δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν;
Η διοίκηση είχε δώσει ελευθέρας για ένα έτος τουλάχιστον στις αθλήτριες που είχαν ακόμα δελτίο (Μαβιλίδη, Γκότζη, Κοκκίου, Γιοβάνη) στην ομάδα (η βασική ομάδα από τις Χατζηνικολάου, Σκόνδρα, Χαντάβα, Τουριάφ,  Ριμπέιρο, Γκλιγκλόροβιτς, Οικονομίδου δεν είχαν δεσμευτικά συμβόλαια για δεύτερο έτος), και δεν γινόταν καμία μεταγραφική κίνηση.

Χορηγός δε φαινόταν στον ορίζοντα μετά την αποχώρηση του Nargile μετά το τέλος της σεζόν 2013-2014, κι έτσι τα Βριλήσσια κατέβασαν ρολά.

Σήμερα ενημέρωσαν με επιστολή στην ΕΟΠΕ πως δε θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με την προκήρυξη :

"Σωµατείο που δικαιούται να συµµετάσχει και δεν µετέχει στο Πρωτάθληµα υποβιβάζεται στην Α2 Εθνική κατ. Γυναικών και επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθµών από το πρωτάθληµα της επόµενης αγωνιστικής περιόδου.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που σωµατείο δηλώσει συµµετοχή µε επιφύλαξη κάποιου από τα άρθρα της παρούσας προκήρυξης, της Γενικής Προκήρυξης και του Γενικού Κανονισµού Οργάνωσης και ∆ιεξαγωγής Πρωταθληµάτων."


Tώρα όσον αφορά την αντικατάσταση όπως σας ενημερώσαμε εχτές ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Αχιλλέας Μαυρομάτης, τον Ιούνιο είχε πει πως ο Ηρακλής Κηφισιάς βαθμολογικά περνάει τελευταίος.

Ως εκ τούτου δεν μπορεί να μείνει στην Α1 και θα ρωτηθούν με τη σειρά τους τα σωματεία που ακολουθούν από την περσινή βαθμολογική κατάταξη της Α2. Σειρά παίρνουν ως εκ τούτου, ο ΖΑΟΝ, η Θέτιδα Βούλας και ο Άρης σαν δεύτερες των ομίλων, και θα ακολουθούσουν οι τρίτες κ.ο.κ. εάν αυτές αρνηθούν.
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΣΑΜΙ! (ΡΗΟΤΟ)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΣΑΜΙ! (ΡΗΟΤΟ)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ