2014-08-28 13:37:20
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑΤΟ ΤΩΝ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ!
Το γεγονός ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού θα παραβρεθεί στην κλήρωση του Champions League, επιβεβαιώνει ότι οι... όποιες μεταγραφικές κινήσεις θα έχουν αφετηρία το "πριγκιπάτο" που παρεπιπτόντως είναι και η έδρα της... Μονακό.

Μαρινάκης και Βρέντζος είναι ήδη λοιπόν στο Μονακό και εκεί θα έχουν μία σειρά επαφών με ανθρώπους ομάδων που έχουν βρεθεί στο ίδιο μέρος για τον ίδιο σκοπό, την κλήρωση δηλαδή, αλλά όχι μόνο. Άλλωστε, δε μπορεί να γίνει και διαφορετικά αφού οι μεταγραφές σε 3 μέρες τελειώνουν και ο Ολυμπιακός -λογικά πάντα- πάει για δύο ακόμα κινήσεις.

Πολύ πιθανό, στο ίδιο μέρος να έχουν βρεθεί και άνθρωποι που η ομάδα τους δεν έχει σχέση με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, προκειμένου να συζητηθούν από κοντά οι πιθανότητες κάποιας μεταγραφής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Μονακό έχει γεμίσει από... μάνατζερ τις τελευταίες ώρες.

Όλες οι πληροφορίες λοιπόν εκεί οδηγούν, χωρίς ωστόσο να βγαίνει κάποιο όνομα που να έχει έστω κάποιο μικρό προβάδισμα (αν εξαιρέσουμε τις γνωστές περιπτώσεις στις οποίες έχουμε αναφερθεί πολλές φορές).

Το θέμα είναι ότι από τη σημερινή νύχτα και μετά, η κάθε ώρα θα είναι "καυτή" στο μεταγραφικό μέτωπο με τον κόσμο του Θρύλου να είναι σε αναμονή αφού οι απαιτήσεις που έχει -και δικαιολογημένα- είναι μεγάλες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ