2014-08-28 15:49:00
Φωτογραφία για Είχαν ρημάξει αυτοκίνητα και σπίτια στην Λιβαδειά!
Εξαρθρώθηκε άμεσα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση – αξιολόγηση στοιχείων και πληροφοριών, από το... Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει από κοινού το τελευταίο τετραήμερο, κλοπές σε καταστήματα και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς.

Συνελήφθησαν για την συμμετοχή τους σε αυτή, χθες (27-08-2014) στη Λιβαδειά, έξι Έλληνες και συγκεκριμένα, πέντε (5) άνδρες, ηλικίας από 17 έως 19 ετών, καθώς και μία 19χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, κατά συναυτουργία.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάσθηκαν μέχρι τώρα, τέσσερις (4) κλοπές – διαρρήξεις και τρεις (3) απόπειρες κλοπής.

Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα από 23-08-2014 έως 27-08-2014, οι δράστες διέπραξαν τέσσερις (4) κλοπές – διαρρήξεις σε κατάστημα, περίπτερο και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, καθώς και τρεις (3) απόπειρες κλοπής σε αυτοκίνητα, ενώ η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους είναι χρηματικό ποσό, είδη διατροφής και άλλα αντικείμενα αξίας.


Σημειώνεται, ότι δύο εκ των δραστών, ηλικίας 19 και 18 ετών, έχουν απασχολήσει τις Αστυνομικές Αρχές κατά το παρελθόν, με υποθέσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί η εμπλοκή της ομάδας και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ