2014-08-28 20:34:17
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΓΚΟΥΙΝΤΕΤΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... *VIDEOS*
Την περίπτωση του Τζον Γκουϊντέτι εξετάζει ξανά σοβαρά, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει την άμεση ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.

Ο Αλαν Πουλίδο δίνει τη δική του μάχη στο Μεξικό και μπορεί να είναι ελεύθερος, ωστόσο μέχρι τη δικαίωσή του μπορεί να περάσει αρκετός καιρός ακόμα. Ο παίκτης θα προσφύγει στη FIFA, στόχος του το προσωρινό δελτίο, όμως ο Ολυμπιακός δεν θέλει να ρισκάρει, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Στόχος των ερυθρόλευκων η άμεση απόκτηση ενός επιθετικού, μιας και οι επίσημες υποχρεώσεις είναι πολλές. Ο Τζον Γκουϊντέτι της Σίτι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα φιλικά των ΗΠΑ, ο Μίτσελ έχει εξαιρετική άποψη για τον 22χρονο Σουηδό ενώ είναι στο στυλ του επιθετικού που θέλει για το ρόστερ του.

Ο διεθνής φορ δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες στη Σίτι, το ενδιαφέρον για τον παίκτη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αναθερμάνθηκε και είναι πιθανό να γίνει επίσημη κρούση άμεσα για την απόκτησή του.


Για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ, η Φέγενορντ, η Σέλτικ, ωστόσο το Champions League αποτελεί σημαντικό κίνητρο για τον ίδιο τον παίκτη.

Οι εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι θα είναι σημαντικές τις επόμενες ώρες, αφού ο Ολυμπιακός εκτός από τον επιθετικό (Μήτρογλου και Ζόνας στη λίστα) αναζητά έναν χαφ. Ο Ντιόπ είναι ψηλά στη λίστα και δεν αποκλείεται μια νέα πρόταση, ωστόσο υπάρχει και όνομα - έκπληξη, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει.

Δείτε τα βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ