2014-08-28 20:43:39
Φωτογραφία για Η... ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!
Αισιόδοξος για την κλήρωση του Ολυμπιακού ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος υποσχέθηκε πως... «θα πολεμήσουμε» και μίλησε για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε και αφού δήλωσε αισιόδοξος, αποκάλυψε ότι οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για δύο ακόμα μεταγραφές, κάτι δηλαδή που είχε και πέρυσι η ομάδα, μετά την κλήρωση.

Αρχικά, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ανέφερε: «Σίγουρα είναι μία δύσκολη κλήρωση. Είναι πάρα πολύ καλές ομάδες, όμως ο Ολυμπιακός είναι μία νέα ομάδα, με ταλέντο και πάθος. Αυτό φάνηκε και στην προετοιμασία, όπου αντιμετωπίσαμε σπουδαίους αντιπάλους. Πιστεύουμε πως αν η ομάδα παίξει με ταλέντο και δείξει το πάθος θα τα καταφέρει. Μας αρέσουν τα δύσκολα, θα περάσουμε!».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχει γίνει ένας σχεδιασμός, είμαστε σε συνεχή επαφή με τον κύριο Μίτσελ και όλο το επιτελείο. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα. υπάρχουν νέα παιδιά που ο κ. Μίτσελ έχει δείξει πως μπορεί να τους βγάλει τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν φτάνει μόνο η αισιοδοξία, χρειάζεται ταλέντο, πάθος και δύναμη και τα έχουμε όλα αυτά. Μας αρέσουν τα δύσκολα και πάμε για το καλύτερο».


Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πάει καλά με δυνατούς αντιπάλους, είπε: «Η ομάδα μας δεν φοβάται. Έχουμε δείξει πως όσο δυνατοί και να είναι οι αντίπαλοί μας, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Το δείξαμε και πέρσι με τη Μάντσεστερ, όπου αποκλειστήκαμε στις λεπτομέρειες».

Ενώ για το αν θέλει ένα βήμα παραπάνω από πέρσι, απάντησε: «Ας περάσουμε στους «16» και θα δούμε. Step by step».

Τέλος, για το γεγονός ότι πέρσι στην κλήρωση μίλησε για δυο μεταγραφές κι αυτές έγιναν, είπε λακωνικά: «Όλοι λένε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ