2014-08-28 20:55:43
Φωτογραφία για Μυστήριο με πέτρα που μοιάζει με ... οστό στον Άρη!
Από την πρώτη στιγμή που το «Curiosity» προσγειώθηκε στην επιφάνεια του Άρη, οι θεωρίες συνομωσίας για το αν τελικά υπάρχουν ή όχι εξωγήινοι πολλαπλασιάστηκαν σαν τα μανιτάρια.

Το ειδικό ρομποτικό όχημα συνέχιζε όλο αυτό το χρονικό διάστημα την εξερεύνησή του στον «Κόκκινο Πλανήτη», χωρίς να συναντήσει ποτέ… μαύρα όντα με οξύ για αίμα ή πράσινα ανθρωπάκια με δύο δάχτυλα και μεγάλα μάτια. Ωστόσο, μια φωτογραφία που εστάλη πίσω στη Γη και τραβήχτηκε στις 14 Αυγούστου έρχεται να προκαλέσει νέο γύρο συζητήσεων και... αντεγκλήσεων.

Διάσπαρτες πέτρες στην άμμο και ανάμεσά τους μια μακρόστενη σε σχήμα που παραπέμπει σε… μηριαίο οστό. Αυτό ήταν! Οι λάτρεις του Διαστήματος και οι κυνηγοί... εξωγήινων εκτιμούν πως βρέθηκε επιτέλους μια χειροπιαστή απόδειξη για την ύπαρξη ζωής εκτός του πλανήτη Γη. Το οστό αυτό θα μπορούσε να ανήκει είτε σε κάποιο ζώο ή σε κάποιο ανθρωποειδές, που έζησε στην επιφάνεια του Άρη.

Με επίσημη ανακοίνωσή της η NASA παραδέχεται τη γνησιότητα της φωτογραφίας, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως αυτό που μοιάζει με κόκκαλο δεν είναι τίποτε άλλο από ένα ακόμα πέτρωμα στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη.

Και το ταξίδι του Curiosity συνεχίζεται Πηγή: Zougla
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ