2014-08-28 21:50:06
Φωτογραφία για Συλλαλητήριο διοργανώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Διαβάστε τι αναφέρει στην ανακοίνωση: "Τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τον αγώνα τους και προετοιμάζουν τις αγωνιστικές τους δράσεις προκειμένου να ανατρέψουν πολιτικές που οδηγούν στην εξαθλίωση, την ανεργία, τη λιτότητα, τον εκφοβισμό, τις απολύσεις, τις φοροεπιδρομές και να απαιτήσουμε να μπει ένα οριστικό τέλος στον αυταρχισμό και στη φτωχοποίηση.

Απευθύνουν προς όλους τους πολίτες κάλεσμα ενότητας, αγώνα και συμμετοχής στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Συλλαλητήριο που θα διοργανώσουν τα Συνδικάτα στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου, για να δώσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, τον δικό μας αγώνα για εργασία και όχι ανεργία, για Δημοκρατικά δικαιώματα και για Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Στο πλαίσιο των αγωνιστικών αυτών δράσεων εν όψει του Συλλαλητηρίου στα εγκαίνια της ΔΕΘ, η ΓΣΕΕ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν τις παρακάτω δράσεις:


Σύσκεψη - Συνέντευξη Τύπου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και των Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας, παρουσία κλιμακίου της ΓΣΕΕ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του 7ου ορόφου του Ε.Κ.Θ. (Αριστοτέλους 32)

Σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών και Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο "IMPERIAL" (Αντιγονιδών 13) όπου θα παρουσιασθεί από το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ περιληπτικά, η Ετήσια Έκθεση για την Ελληνική Οικονομία. 

Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 το προεδρείο της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσουν σε χώρους εργασίας, προκειμένου να συζητήσουν με τους εργαζόμενους για θέματα που τους αφορούν αλλά και τη συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο. 

Μεγάλη συγκέντρωση, πορεία και Αγωνιστικό Συλλαλητήριο των Συνδικάτων το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στο άγαλμα Βενιζέλου."
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ