2014-08-28 23:35:31
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Δυο νίκες και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των ελληνικών ομάδων στο Europa League και με τις τρεις όμως να παίρνουν την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ας δούμε τι έκανε ο καθένας ξεχωριστά:

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος της Ζίμπρου και πήρε την πρόκριση μετά το 4-0 της Τούμπας, ενώ είχε ηττηθεί με 1-0 στην Μολδαβία, με την αντίπαλό του να παίζει με δέκα από το 42ο λεπτό. Το σκορ άνοιξε ο Φακούντο Περέιρα στο 11ο λεπτό. Ο Αθανασιάδης έκανε το 2-0 στο 45'. Το 3-0 έκανε ο Μακ στο 79’ και ο Μάρτενς διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 84’.

Ο Αστέρας Τρίπολης από τη μεριά του έχασε 3-1 από τη Μακάμπι, αλλά λόγω της νίκης (2-0) στην Τρίπολη, πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League! Το «χρυσό γκολ» σημείωσε ο Γκοϊάν στο 23ο λεπτό, ενώ τα τέρματα των Ισραηλινών σημείωσαν οι Μπαντάς (27'), Ζάχαβι (πεν. 54') και Πρίτσα (75').

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό πήρε διπλό στη Δανία επί της Μίντιλαντ (1-2) και μπήκε στους ομίλους του Europa League. Ο Νάνο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 55’, οι γηπεδούχοι απάντησαν προσωρινά με πέναλτι του Ίγκμπουν στο 72ο λεπτό, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση ο Κλωναρίδης υπέγραψε τη νίκη των "πράσινων".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ