2014-08-29 17:06:06
Φωτογραφία για Η Apple θα ενσωματώσει στο νέοiPhone module  NFC με ασύρματη φόρτιση
Είναι γνωστό ότι το smartphone iPhone 6, το οποίο παρουσιάζετε επίσημα στις 9 Σεπτεμβρίου θα περιλαμβάνει chip με δυνατότητα ανέπαφης τεχνολογίας Near Field Communication (NFC) Βάσει του νέου διπλώματος ευρεσιτεχνίας της Apple, η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει την καινοτόμο προσαρμοσμένη λειτουργική μονάδα για να επιτρέψει τη συσκευή να φορτίσει ασύρματα.

Σύμφωνα με το IBTimes, American τον γίγαντα ηλεκτρονικών υπολογιστών,  έχει λάβει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε ένα τσιπ που μπορεί να μεταδίδει ταυτόχρονα σήματα πάνω από την τεχνολογία NFC και να μπορεί να ενεργοποιεί την ασύρματη φόρτιση.

 Η πατέντα της Apple  μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μετάδοση των δονήσεων και ήχου ή μεταφορά δεδομένων τεχνολογίας ανέπαφων NFC.Ακόμη επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το iPhone 6 ως εισιτήριο, πιστωτική κάρτα, ή ακόμα και σαν  ταυτότητα, σε μηχανήματα  από απόσταση.

 Το πρώτο κινητό τηλέφωνο με λειτουργία NFC-chip ήταν το Nokia του 2006 αλλά από τότε δεν εξελίχτηκε όσο θα έπρεπε. argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
DTM: Ο Κοβαλάϊνεν στην BMW;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
DTM: Ο Κοβαλάϊνεν στην BMW;
ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΗ! (PHOTOS)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΗ! (PHOTOS)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ