2014-08-30 06:45:08
Φωτογραφία για Ποιοι διάσημοι από όλο τον πλανήτη επισκέφτηκαν φέτος το καλοκαίρι την Ελλάδα; [photos]
Το ότι η χώρα μας αποτελεί ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου... αποδεικνύεται για ένα ακόμα καλοκαίρι αφού εκπρόσωποι της διεθνούς σόουμπιζ πάτησαν τα ελληνικά εδάφη και από ό,τι φαίνεται το απήλαυσαν ιδιαίτερα!

Νούμερο ένα προορισμός ανακηρύχθηκε η Μύκονος. Το σχεδιαστικό δίδυμο των Dsquared επισκέφθηκε για μία ακόμα φορά το νησί των ανέμων όπου παρέα με τον καλό του φίλο, Λάκη Γαβαλά, έδειξε τις επιδόσεις του στα ξέφρενα πάρτι. Παράδειγμα το οποίο ακολούθησε και ο συνάδελφός τους-μετρ της μόδας, Τζουλιέν Μακντόναλντ, που χάρηκε τον ήλιο, τη θάλασσα αλλά και τα beach μπαρ του κοσμοπολίτικου μέρους.

Και αφού μιλάμε για κοσμικά γεγονότα και ξενύχτια, δεν θα μπορούσε από τη λίστα των επωνύμων να απουσιάζει το κακό κορίτσι, Λίντσεϊ Λόχαν. Η ηθοποιός δεν ξεκολλούσε από τη Μύκονο αφού είχε εντυπωσιαστεί τόσο από τις παραλίες όσο και από τη νυχτερινή ζωή. Μία ακόμα όμορφη κυρία που αναστατώνει το νησί είναι και η Κατερίνα Σικινιώτη.


Λε Μπρον Τζέιμς

Το σχεδιαστικό δίδυμο των Dsquared

Η Λίντσεϊ Λόχαν

Ο Τζουλιέν Μακντόναλντ

Ο Τομ Χανκς

Η εστεμμένη «Μις Πορτογαλία για το 2013» έκανε ξέγνοιαστες διακοπές και απόλαυσε κάθε στιγμή με καλούς φίλους. Την απόλυτη αποθέωση γνώρισε στο ίδιο μέρος, ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ, προκάλεσε χαμό αφού οι θαυμαστές τον περικυκλώναν για ένα και μόνο αυτόγραφο.

Τα πιο ήσυχα λημέρια, τέλος, αναζήτησε ο Τομ Χανκς με τη σύζυγό του που πέρασαν το καλοκαίρι τους στην Αντίπαρο. Το ζευγάρι διατηρεί εξοχική κατοικία στο κυκλαδίτικο νησί που, από ό,τι φαίνεται, δεν αλλάζει με τίποτα!
πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Είδαμε UFO στην Σκύρο» [video]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Είδαμε UFO στην Σκύρο» [video]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ