2014-08-30 10:34:27
Φωτογραφία για «ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ»
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, μίλησε κατά την παρουσίαση του Κλαούντιο Ρανιέρι και εξήγησε γιατί η έδρα της Εθνικής πρέπει να είναι στο "Γ. Καραϊσκάκης".

«Είναι μία ιδιαίτερη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια για όλες τις ομάδες που πέρασαν στην επόμενη φάση της Ευρώπης. Δεν θυμάμαι από πότε έχει να συμβεί αυτό. Όσο για τον κ. Ρανιέρι… Είχαμε πει πως αν δεχθεί ο κ. Ρανιέρι δεν μιλάμε με κανέναν άλλον. Μιλήσαμε με πολλούς, αλλά όταν ξεκινήσαμε επαφές με τον κ. Ρανιέρι σταματήσαμε κάθε επαφή με άλλον. Με τον κ. Ρανιέρι μπορούμε να ανέβουμε επίπεδο. Ήρθε και μίλησε στο συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διευκολύνουμε το έργο του. Στο τέλος της διετίας θα φανούν τα αποτελέσματα».

Αν θα παίξει η Εθνική στην επαρχία κάποια παιχνίδια;

«Σκεφτόμαστε να αρχίσουμε μια καμπάνια όχι μόνο για να έχουμε κόσμο, αλλά και σωστή ατμόσφαιρα. Δεν έχω συζητήσει με τον κόουτς που θα παίξουμε τα παιχνίδια. Τα ματς πρέπει να γίνονται στο Καραϊσκάκη. Άποψή μου είναι αυτή. Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι πιστεύω θα γεμίσει το γήπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ