2014-08-30 12:46:19
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ! H ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ...
Σε μια έδρα στην οποία παραδοσιακά συναντά δυσκολίες, δοκιμάζεται απόψε ο Ολυμπιακός.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας φιλοξενούνται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (21:30, NS2), παιχνίδι με το οποίο πέφτει απόψε η αυλαία της πρώτης ημέρας της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αφήνει στην άκρη την κλήρωση ο Θρύλος και ρίχνεται ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος. Πέρσι οι ερυθρόλευκοι είχαν... «πετάξει» δύο βαθμούς στο ίδιο γήπεδο και θέλουν φυσικά να το αποφύγουν αυτό φέτος, μιας και ξεκινώντας... φουριόζοι, μετά το 3-1 της 1ης αγωνιστικής στο Καραϊσκάκη με τη Νίκη Βόλου, θέλουν να στείλουν ξεκάθαρο «μήνυμα» στους αντιπάλους τους.

Τα προβλήματα για τον Μίτσελ δεν λείπουν και ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αφελάι, Φουστέρ, Σιόβα και Χολέμπας.

Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Τζίμι Ντουρμάζ, το τελευταίο (χρονικά) μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου και δεν αποκλείεται μάλιστα να ντεμπουτάρει σήμερα με τα ερυθρόλευκα, όπως και ο Μανιάτης, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.


Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το 2Χ2, σε μια έδρα που την περασμένη περίοδο γνώρισαν απώλεια βαθμών μένοντας στο 0-0 με τους Αγρινιώτες. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι εξής: με τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο, αριστερά στην άμυνα τον Μασουακού, δεξιά τον Ελαμπντελαουΐ, στόπερ τους Αμπιντάλ, Μποτία (ή Παπαδόπουλο), στα χαφ τον Κασάμι και έναν εκ των Εντινγκά, Μανιάτη, στα άκρα τους Ντουρμάζ, Ντοσεβί και τον Τσόρι πίσω από τον Μπενίτες ή τον Διαμαντάκο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαβιόλα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ