2014-08-30 17:01:10
Φωτογραφία για ΕΕΤΑΑ για καταγγελίες γονέων: Δεν στείλαμε κανένα sms για απόρριψη παιδιών από παιδικούς σταθμούς
Αναφορικά με καταγγελίες που τέθηκαν υπόψη της Διοίκησης της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), η οποία... έχει αναλάβει την υλοποίηση του Προγράμματος "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" - σχολικού έτους 2014-15, σε σχέση με απόρριψη αιτήσεων γονέων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, σύμφωνα με τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι υποτίθεται ότι ενημερώθηκαν από την Εταιρία μέσω SMS ή e-mails, σας ενημερώνουμε ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο μοναδικός, επίσημος και έγκυρος τρόπος ενημέρωσης των υποψηφίων γονέων για τη συμμετοχή τους ή μη στο Πρόγραμμα, είναι η ανάρτηση των οριστικών πινάκων στο site της Ε.Ε.Τ.Α.Α. όπως προβλέπεται από την σχετική Πρόσκληση.

Ως εκ τούτου, η οποιαδήποτε αποστολή ανώνυμων SMS σε κινητά τηλέφωνα ή e-mails στους γονείς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, είναι κακόβουλη και δεν προέρχεται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Σε κάθε περίπτωση, σημειώνουμε ότι οι γραπτές απαντήσεις που δίδονται σε ερωτήματα που θέτουν γονείς, έχουν πάντα ονοματεπώνυμο και στοιχεία στελεχών της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Η διαδικασία συνεχίζεται απρόσκοπτα και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν κανονικά, στις 31/8/2014, όπως είχε αρχικά προβλεφθεί στη σχετική πρόσκληση.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ