2014-08-30 17:56:19
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ»
Τον Ολυμπιακό υποδέχεται σε λίγες ώρες (21:30) ο Παναιτωλικός στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Superleague και ο αμυντικός των Αγρινιωτών, Γιώργος Κούσας, μίλησε στην κάμερα της NOVA για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και έχει το πιο πλήρες ρόστερ. Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να βελτιώσουμε την απόδοση μας γιατί δεν ήμασταν καλοί στην Κρήτη και θέλω να πιστεύω ότι θα δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο πολύ πιο παθιασμένο, πιο καλό και ποιοτικό για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Nova ο έμπειρος αμυντικός.

Για το στοιχείο που μπορεί να κρίνει την εξέλιξη του ματς: «Σίγουρα το να είσαι δυνατός θα καθορίσει πάρα πολλές φάσεις του παιχνιδιού, διότι μόνο έτσι πιστεύω μπορείς να σταματήσεις κάποιους παίκτες. Με τη βοήθεια του κόσμου θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές καταστάσεις».


Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Παναιτωλικός σε σχέση με το παιχνίδι της Κρήτης: «Πιστεύω πως είμαστε καινούργια ομάδα και παιχνίδι με παιχνίδι θα διορθώνουμε τα λάθη μας. Παρουσιάσαμε όντως ένα διαφορετικό πρόσωπο που δεν το περίμενε κανείς και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια».

Για το στοιχείο που υπολογίζει περισσότερο από τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και σίγουρα πρέπει να προσέξεις τα πάντα. Ότι και να κάνει, είτε αμυντικά, είτε επιθετικά είναι πολύ καλός και πρέπει να προσέξουμε όλες τις φάσεις».

Για τους παίκτες που υπολογίζει περισσότερο: «Υπάρχουν κάποιοι παίκτες όπως ο Αφελάι, αλλά όλοι είναι επικίνδυνοι και χρειάζονται μεγάλη προσοχή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ