2014-08-30 23:38:20
Φωτογραφία για ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Ο Ολυμπιακός τιμήθηκε από τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου με τους ερυθρόλευκους να γίνονται αποδέκτες ευχών για μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ειδική εκδήλωση όπου έκανε παρουσίαση παικτών, προπονητή και φανέλας ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου τίμησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο εκ των αντιπροέδρων των ερυθρόλευκων έγινε δεκτός με ενθουσιασμό στο event, με τον πρόεδρο της ομάδας του Παναιτωλίου, Λουκά Καλαμπόκη, να τον καλωσορίζει και να του εύχεται τα καλύτερα.

Στη συνέχεια παρέδωσε αναμνηστικό λάβαρο στον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος με την σειρά του έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την οργάνωση που βρήκε και το κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μάλιστα ζήτησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο ενώ με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Παναιτωλίου είχαν και κατ' ιδίαν συνομιλία στην οποία συζητήθηκε και το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο ομάδων.

Επίσης ο εκ των αντιπροέδρων του Θρύλου -που μίλησε και με μέλη του δημοτικού συμβουλίου που ήταν στην εκδήλωση- δέχθηκε πολλές ευχές για μία όσο το δυνατόν πιο καλή παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη φέτος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ