2014-08-31 09:30:52
Φωτογραφία για ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΑΥΤΑ ΔΕΙΞΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Γιώργος Θεοδωρίδης μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και για τη δική του μεγάλη επιστροφή στην δράση μετά από πέντε μήνες!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Νοva:

«Είμαστε μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρσι, αλλά η ποιότητα υπάρχει. Όταν βάζουμε και δύναμη μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα» τόνισε ο παίκτης του Παναιτωλικού και πρόσθεσε:

«Όταν βρεθούμε περισσότερο στο γήπεδο θα είμαστε πιο καλοί. Σε σχέση με πέρσι παίζουν 2-3 παίκτες. Η φιλοσοφία παραμένει όμως ίδια. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Την πρώτη αγωνιστική δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Όμως σήμερα δείξαμε ότι έχουμε ψυχικά αποθέματα και ότι μπορούμε»

Ποιος είναι ο στόχος του Παναιτωλικού: «Πρώτος στόχος να σωθούμε. Αν έρθει η σωτηρία νωρίτερα τότε θα ζητήσουμε και το βήμα παραπάνω. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και εντός και εκτός έδρας και μακάρι να κάνουμε και το βήμα παραπάνω».

Για την δική του επιστροφή: «Δοξάζω τον Θεό που έπαιξα μετά από πέντε μήνες. Πολύ δύσκολο αυτό που έγινε με μένα. Μακάρι να μην το ξαναπάθει άλλος παίκτης τέτοιο τραυματισμό. Αισθάνομαι ευλογημένος που γύρισα μετά από τόσο καιρό. Εμένα προσωπικά με ανεβάζει και ο κόσμος εδώ στο Αγρίνιο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ