2014-09-01 09:41:15
Φωτογραφία για Πάτρα: Ευχαριστίες και ευχές στον νέο Δήμαρχο από τον Κώστα Μπουρδούλη
"Αγαπητοί φίλοι,

εύχομαι σε όλους Καλό Φθινόπωρο (ημερολογιακά γιατί στις καρδιές θα έχουμε πάντοτε Άνοιξη και Καλοκαίρι), Καλό Μήνα και Καλή Εβδομάδα.

Σήμερα αποχωρώ, μετά από 12 χρόνια από την τοπική αυτοδιοίκηση, έχοντας υπηρετήσει, ως αιρετός, σε διάφορες θέσεις (π.χ. Μοναδικός εκπρόσωπος της Αντιπολίτευσης στη Δημαρχιακή Επιτροπή, Μέλος ούτε και εγώ θυμάμαι πόσων Επιτροπών, Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Βοηθός δημάρχου, αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Υπεύθυνος της Δημοτικής Αστυνομίας κ.α.) κλείνοντας τη θητεία αυτή ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας.

Σας ευχαριστώ όλους που, με την ψήφο σας, μου δώσατε την δυνατότητα να σας υπηρετήσω όλα αυτά τα χρόνια και με δεδομένο ότι πάγια αρχή μου είναι να είμαι χρήσιμος για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του, σας δηλώνω ότι θα είμαι στη διάθεσή σας, όπου και όποτε με χρειασθείτε.

Εύχομαι καλή επιτυχία τόσο στο νέο Δήμαρχο της Πάτρας και γενικότερα στη νέα Δημοτική Αρχή, όσο και σε όλους τους υπόλοιπους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Μην ξεχνάμε ότι η Πάτρα μας χρειάζεται όλους".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ