2014-09-01 17:01:15
Φωτογραφία για Μια ξεχωριστή συναυλία των Θ. Μικρούτσικου, Γ. Κότσιρα και Ρ. Αντωνοπούλου στην πρεμιέρα του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου...
Ενθουσίασε τους θεατές η ξεχωριστή συναυλία των Θ. Μικρούτσικου, Γ. Κότσιρα και Ρ. Αντωνοπούλου στην πρεμιέρα του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου    

Μία μοναδική συναυλία από τις ξεχωριστές φωνές του Θάνου Μικρούτσικου, του Γιάννη Κότσιρα και της Ρίτας Αντωνοπούλου απόλαυσαν οι εκατοντάδες θεατές που πλημμύρισαν το Αμαλίειο Θέατρο, στην έναρξη του φετινού Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.

   Εκατοντάδες θεατές παρακολούθησαν την ξεχωριστή συναυλία των τριών καταξιωμένων    καλλιτεχνών.

Μαζί επί σκηνής οι τρεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες και με όχημά τους την κοινή τους αισθητική, ερμήνευσαν σημαντικά τραγούδια και δημιουργούς και παρουσίασαν ανανεωμένο το προσωπικό τους ρεπερτόριο, καταχειροκροτούμενη από το κοινό που σιγοτραγούδησε μαζί τους αγαπημένες μελωδίες.  

 

 Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης επι σκηνής ανοίγει την αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππα.  


Τη μουσική παράσταση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγο του, Δημοτική Σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Μαρίνα Σταυράκη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κο Νικόλαο Πέππα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και η σύζυγός  του, Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης - Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Γιάννη Κότσιρα και Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα..

   Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Θάνο Μικρούτσικο

 

   Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης  και η σύζυγός του Μαρίνα Σταυράκη με το Γιάννη    Κότσιρα.

Χαιρετίζοντας την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Αμαρουσίου ο κος Πατούλης, υπογράμμισε ότι «σ’ αυτό το «ταξίδι Πολιτισμού και ψυχαγωγίας» που θα πλαισιώσουν σημαντικά καλλιτεχνικά σχήματα και πολυαγαπημένοι καλλιτέχνες είστε προσκεκλημένοι όλοι.  

                                                   

    Στιγμιότυπα από την συναυλία των Θ. Μικρούτσικου, Γ. Κότσιρα και Ρ. Αντωνοπούλου.  

 Στο Δήμο Αμαρουσίου η συμμετοχή στην ανάπτυξη και προαγωγή του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτεραιοτήτων μας. Μέσα από την μεγάλη ποικιλία των προγραμμάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, αλλά και τη διοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων παρέχεται η ευκαιρία στο καθένα για προσωπική καλλιτεχνική έκφραση, δημιουργική διέξοδο και ψυχαγωγία. Σας εύχομαι να απολαύσετε μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου τις ξεχωριστές αυτές βραδιές στην πόλη μας.»

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται με προνομιακό εισιτήριο για τους Μαρουσιώτες κατόχους Artemis Card, φοιτητές και ανέργους. Επίσης βάσει κοινωνικών κριτηρίων συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων διατίθεται δωρεάν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.                Αξίζει να αναφερθεί ότι μέσα από σημαντικές χορηγίες που εξασφαλίζει ο Δήμος Αμαρουσίου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν επιβαρύνουν οικονομικά τους δημότες.

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στη Γραμμή Δημότη 15321, στο τηλεφωνικό κέντρο 213 20.38.000 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.

Προπώληση εισιτηρίων:

Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, IANOS, Reload Stores

Στο περίπτερο της viva.gr στο The Mall Athens

Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι

Στα εκδοτήρια του Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.

Μέσω της ιστοσελίδας www.viva.gr με έκπτωση έως 20% και τηλεφωνικά στο 11876

Χορηγοί επικοινωνίας: Realfm97.8, Realnews, Hit-Channel.com, in2life.gr, independent.gr, Media Soup, tralala.gr, Μέντα 88fm, mindradio.gr, e-orfeas,gr, musicity.gr, gossip-tv.gr, Rocking.gr, TheToc.

Χορηγός διοργάνωσης: Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας

Την οργάνωση παραγωγής έχει η εταιρία Action Εστί.

Πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες, επίσης, στον διαδικτυακό τόπο: www.FestivalAmarousiou.gr, και στο Facebook.com/FestivalAmarousiou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ