2014-09-01 19:34:07
Φωτογραφία για Εορτασμός του Αι Γιάννη του Προδρόμου στο Δήμο Πεντέλης
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Στις 29 Αυγούστου, τιμούμε την ανάμνηση του γεγονότος της Αποτομής της Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστή Στο μικρό παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στην περιοχή Παλιάγιαννη της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014 το απόγευμα τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός, παρουσία του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη και πλήθος πιστών.

Ακολούθησε η Λιτάνευση της Αγίας Εικόνας υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Πυροσβεστικού Σώματος με προορισμό τον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου, όπου και εναπόθεσαν την Εικόνα του Αγίου.

Παρευρέθηκαν ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης και Τσουχνικάς Ηλίας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μασμανίδου Καίτη, Βορέας Σάββας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ν. Πεντέλης κ. Μιχελακάκης Μανώλης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μιχαλοπούλου Σταυρούλα και Μαγιάτης Γιώργος, οι κ.κ. Γκατζόλης Παναγιώτης και Τζαμτζής Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών κ. Παλαιοδήμος Ευάγγελος και πλήθος πιστών." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΕΛΙΚΑ... ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΑΡΟΓΙΟ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΕΛΙΚΑ... ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΑΡΟΓΙΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ