2014-09-01 22:48:08
Φωτογραφία για Ο Δήμος Πεντέλης πρώτος στη Δωρεάν Διανομή Ροδάκινων
Διαβάστε την ανακοίνωση: Οι ενέργειες του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη προς τους αρμόδιους φορείς καρποφόρησαν και... η πρώτη προγραμματισμένη δωρεάν διανομή ροδάκινων για την Αττική, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Πεντέλης την Παρασκευή 28 Αυγούστου και ώρα 11.00 στην « Εστία Δωρεάν Τροφίμων, Ιματισμού και Οικιακού εξοπλισμού» στη Δημοτική Κοινότητα Ν.Πεντέλης.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος, οι τοπικοί Αντιδήμαρχοι και το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης στο χώρο της Εστίας παρέλαβαν 20 τόνους περίπου ροδάκινα άριστης ποιότητας, τα οποία οι παραγωγοί δεν εξήγαγαν στις ξένες αγορές και φρόντισαν για τον καλύτερο τρόπο διάθεσης ώστε να μην ταλαιπωρηθεί κανένας συνδημότης μας.

O Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης δήλωσε: «Η προσέλευση των δημοτών ήταν πολύ μεγάλη και απέδειξε ότι σήμερα η αγορά 10 κιλών ροδάκινων, προβληματίζει πολλές οικογένειες οι οποίες στερούνται και τα αυτονόητα. Εμείς είμαστε δίπλα στους συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας για να συνδράμουμε τόσο στις βασικές ανάγκες διαβίωσης, όσο και στην εκπαίδευση των παιδιών τους με τη δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία και με μια σειρά κοινωνικών δράσεων προς όφελος των πολιτών. Στην αυτοδιοικητική μου διαδρομή εδώ και είκοσι χρόνια, καθώς και από όποιο μετερίζι και αν βρεθώ, ήταν είναι και θα παραμείνει πρωταρχικός μου στόχος, ο Άνθρωπος και τα προβλήματα του.» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ