2014-09-02 17:18:08
Φωτογραφία για Συνέντευξη τύπου Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας την Πέμπτη
Οι Ομοσπονδίες μας, συνεχίζοντας τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις και τις παρεμβάσεις, όπου τούτο απαιτείται, ενόψει των... εγκαινίων της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον Πρωθυπουργό της Χώρας, πραγματοποιούν πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λευκό Πύργο, την Παρασκευή, 05/09/2014 και ώρα 18.00. 

Την ίδια ημέρα, το Υπουργείο Οικονομικών καλείται από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας να δώσει εξηγήσεις στην Επιτροπή συμμόρφωσης του ΣτΕ, καθόσον δεν έχουν τύχει εφαρμογής οι αμετάκλητες αποφάσεις βάσει των οποίων πρέπει άμεσα να αποκατασταθούν οι μισθολογικές αδικίες που σημειώθηκαν σε βάρος όλων των ενστόλων στο πλαίσιο των μνημονιακών περικοπών. 

Οι Ομοσπονδίες στέλνουν για άλλη μια φορά ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση και τους «τροϊκανούς» εντολείς της. Στο πλαίσιο αυτό θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου την Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10.30 π.μ. στο ξενοδοχείο Imperial στη Θεσσαλονίκη (Αντιγονιδών 13) και παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών για τα αιτήματά μας. Διεκδικούμε: -Άρση των μισθολογικών αδικιών -Πλήρη συμμόρφωση στις αποφάσεις του ΣτΕ -Διάσωση των ασφαλιστικών ταμείων και επιστροφή των «αποθεματικών» -Ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ