2014-09-02 23:25:04
Φωτογραφία για Ανέλαβαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Πεντέλης
Τη Δευτέρα 1η  Σεπτεμβρίου 2014   ανέλαβαν και επίσημα τα καθήκοντα τους οι νέοι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Πεντέλης.

Η τελετή παραλαβής – παράδοσης των νέων Αντιδημάρχων στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων, ξεκίνησε παρουσία του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη από τον τοπικό Αντιδήμαρχο Μελισσίων κ. Τσουχνικά Ηλία το πρωί ώρα 06.30 στο χώρο συγκέντρωσης των εργαζομένων στην Υπηρεσία καθαριότητας.

Στην συνέχεια στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής των θεματικών Αντιδημάρχων κ.κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένη και Μπούσουλας Αντας παρουσία των εργαζομένων.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης ανέλαβε Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Διοικητικού –Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας.

Η κ. Μπούσουλα Αντα ανέλαβε Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης , Παιδείας και Αθλητισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.


Ο κ. Βορέας Γιώργος ανέλαβε Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων.

Στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης Τοπικός Αντιδήμαρχος ανέλαβε ο κ. Κοντουλάκος Λευτέρης και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου ο κ. Μιχελακάκης Μανώλης.

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα του, ο κ. Ζώης Ιωάννης και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου  ο κ. Ζούνης Γιάννης.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης  ευχαρίστησε θερμά τους απερχόμενους Αντιδημάρχους κ.κ. Μπούρα Βασίλη και Μούστρη Παναγιώτη για την άριστη συνεργασία και την προσφορά τους στους πολίτες και ευχήθηκε στους νέους Αντιδημάρχους καλή επιτυχία στο έργο τους  υπενθυμίζοντας την Αρχή που διέπει την φιλοσοφία  της Διοίκησης «Άνθρωπος είναι η απάντηση σε κάθε ερώτημα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ