2014-09-03 03:46:07
Φωτογραφία για Oι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές στις 05 Οκτωβρίου στην Πτολεμαΐδα παρόντες στον 3ο Εορδαικό Ημιμαραθώνιο...
Οι κορυφαίοι Έλληνες δρομείς μεγάλων αποστάσεων αναμένεται να δώσουν το παρόν στον 3ο  Εορδαικό Ημιμαραθώνιο. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή επτά  από τους καλύτερους δρομείς της χώρας μας δείχνοντας ότι θα δοθεί μεγάλη μάχη για τις πρώτες θέσεις επιβεβαιώνοντας της Οργανωτική  του αγώνα που εδώ και μερικούς μήνες τόνιζε ότι λόγω της ιδιαιτερότητας της διαδρομής και του χρόνου διεξαγωγής του αγώνα, πολλοί αθλητές από όλη την Ελλάδα θα τον επέλεγαν για να αγωνιστούν κάνοντας μια ιδανική προπόνηση εν όψει Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών Ο Πρωταθλητής Ελλάδας 2013 στο αγώνισμα του μαραθωνίου  Χριστόφορος Μερούσης από την μακρινή Χίο  δήλωσε συμμετοχή με μοναδικό σκοπό την νίκη εντάσσοντας τον Εορδαικό Ημιμαραθώνιο στην προετοιμασία που κάνει για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας  που θα λάβει χώρα αρχές Νοέμβρη.

Ο Κωνσταντίνος Πούλιος , ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές όλων των εποχών στην Ελλάδα  θα συμμετέχει και αυτός στον Εορδαικό Ημιμαραθώνιο Ο Κώστας που εκπροσώπησε την χώρα μας στους 30ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 έχει ένα επιπλέον κίνητρό καθώς η σύζυγος του έχει καταγωγή από την περιοχή μας.


Ο Εβρίτης Πρωταθλητής Δήμος Μαγγίνας, ο καλύτερος Έλληνας αθλητής μεσαίων αποστάσεων τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας.Οι επιτυχίες του Δήμου Μαγγίνα: 1η θέση στο Πανελλήνιο 10000μ το 2009-10-11-13-14, 1η θέση στον ανώμαλο δρόμο τα έτη 2010-11-13, 1η θέση Πανελλήνιο ανοιχτού στα 5000μ το 2011-14 ,1η θέση Πανελλήνιο κλειστού 2011 και 2η θέση το 2013 στα 3000μ.

Ο Γιώργος ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ, η σταθερή αξία των μεγάλων αποστάσεων, ένας αθλητής πρότυπο για όλους μα ιδίως για τα μικρά παιδιά, ένας αθλητής που για μερικά δευτερόλεπτα το 2008 έχασε το όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου και που όπως ο ίδιος μας δήλωσε φέτος έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό του , θα δώσει και αυτός το παρών στον 3ο Εορδαικό Ημιμαραθώνιο.

Ο Θεσσαλονικιός, αθλητής του Άρη Αντώνης  Παπαδημητρίου, 4ος Πανελληνιονίκης του Μαραθωνίου 2013, ο αθλητής με τα τεράστια ψυχικά αποθέματα αλλά και με τις μεγάλες ικανότητες, ο αθλητής που δεν άφησε τις ατυχίες να τον πάρουν από κάτω κάνοντας όλους να παραμιλούν για τις επιδόσεις που σημείωνε θα είναι μαζί μας στην Πτολεμαΐδα.

Ο Δημήτρης ΤΣΙΟΥΝΗΣ , ο μεγάλος αυτός αθλητής από τα Τρίκαλα, ο 1ος Πανελληνιονίκης του Ημιαραθωνίου 2011 και 6ος   Πανελληνιονίκης του Ημιμαραθωνίου 2013 με ατομικό ρεκόρ Μαραθωνίου 2:27 και με μεγάλες προοπτικές επέλεξε τον Εορδαικό Ημιμαραθώνιο ως τον αγώνα που θα κάνει την 1η του εμφάνιση για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Τέλος το νέο αίμα του κλασικού αθλητισμού και των μεγάλων αποστάσεων, ο Φλωρινιώτης αθλητής  Ιάσων Ιωαννίδης , Πρωταθλητής Ελλάδας Νέων – Ανδρών για το 2014 στην απόσταση των 5000 μ. με πολύ καλές επιδόσεις και σε αγώνες 10 και 21 χλμ, θα τρέξει στον Εορδαικό Ημιμαραθώνιο

Ο  Εορδαικός ημιμαραθώνιος – ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ εν όψει του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας είναι σίγουρα μια πρόκληση για τους κορυφαίους του αθλήματος και όχι μόνο,. Ο ανταγωνισμός θα είναι και φέτος μεγάλος δίνοντας μια άγρια ομορφιά σε αυτή την αθλητική γιορτή της Εορδαίας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ