2014-09-03 22:24:05
Φωτογραφία για Κίνημα Δεν Πληρώνω: Τροχαία δυστυχήματα: Χάθηκε ένα «χωριό» στους ελληνικούς δρόμους το καλοκαίρι
Διαβάστε την ανακοίνωση του Κινήματος Δεν Πληρώνη: "Οι κάτοικοι της μπανανίας που λέγεται Ελλάδα έχουν ένα θλιβερό προνόμιο: Είναι οι μόνοι στο κόσμο που πληρώνουν και πανάκριβα τέλη κυκλοφορίας και παράλογα διόδια και τέλη στα καύσιμα και ληστρικούς φόρους.

Επίσης ακόμα και μέσα στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων πληρώνουμε φόρους για την συντήρηση του οδικού δικτύου.

Άραγε πιάνουν τόπο τα λεφτά που πληρώνουμε;

Οι αριθμοί είναι αδιάψευστοι:

Τι λένε τα στατιστικά

Σύμφωνα με τα στοιχεία τηςΕλληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ): Κατά το μήνα Ιούνιο του έτους 2014, τα Οδικά Τροχαία Ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν το θάνατο ή τοντραυματισμό ατόμων, αυξήθηκαν κατά 4% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2013 (1.125 τον Ιούνιο του 2014 έναντι 1.082 τον Ιούνιο του 2013).Από τα παθόντα πρόσωπα των οδικών τροχαίων ατυχημάτων, κατεγράφησαν 67 νεκροί, 102 βαριά τραυματίες και 1.284 ελαφρά τραυματίες. Τον Ιούνιο του 2013 ήταν 77 νεκροί, 132 βαριά τραυματίες και 1.211 ελαφρά τραυματίες.


Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ έχει από χρόνια προειδοποιήσει ότι η παραχώρηση των εθνικών μας δρόμων στους ιδιώτες εκτός από αντισυνταγματική κάνει την ασυδοσία των μεγαλοεργολάβων με τα πυκνά και ληστρικά διόδια να είναι αιτία πολλών θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων με την αναγκαστική χρήση των δολοφονικών παραδρόμων.

Χιλιάδες φορτηγά και ΙΧ στιβάζονται στους κακοσυντηρημένους και επικίνδυνους παραδρόμους, προκειμένουν να αποφύγουν τα διόδια, με δραματικά , πολλές φορές, αποτελέσματα.

Δείτε το παρακάτω διαφωτιστικό και προφητικό βίντεο που είχε γυρίσει στον παράδρομο του θανάτου ο γνωστός Ιαβέρης με τον πρόεδρο του Κινήματος Δεν Πληρώνω Βασίλη Παπαδόπουλο. 

ΠΑΙΤΟΥΜΕ: Κατάργηση όλων των ληστρικών διοδίων - Σύγχρονοι και ασφαλείς δρόμοι παντού.

Όχι στο φόρο αίματος ενός ολόκληρου λαού, στο βωμό των κερδών μιάς χούφτας μεγαλοεργολάβων!

KINHΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ