2014-09-06 18:59:07
Φωτογραφία για Κρήτη: Συλλήψεις για χιλιάδες μαϊμού προϊόντα
Χιλιάδες "μαϊμού" προϊόντα κατασχέθηκαν από καταστήματα στην περιοχή της Χερσονήσου ενώ συνελήφθησαν δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων και ένας υπάλληλος που εργάζονταν ως υπεύθυνος σε μαγαζί στο οποίο εντοπίστηκαν προϊόντα απομίμησης επώνυμων εταιρειών.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου, πραγματοποιήθηκαντο πρωί έλεγχοι, σε καταστήματα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Χερσονήσου, βρέθηκαν σε τρία καταστήματα και κατασχέθηκαν, συνολικά 2.052 προϊόντα (είδη ένδυσης, ζώνες, τσάντες, γυαλιά ηλίου κ.α.) απομίμησης επώνυμων εταιρειών, ενώ συνελήφθησαν δύο άτομα ηλικίας 43 και 41 ετών, ιδιοκτήτες καταστημάτων και ακόμη ένας άντρας ηλικίας 37 ετών, υπεύθυνος καταστήματος.

Τα εν λόγω κατασχεθέντα προϊόντα καταστράφηκαν, παρουσία των ιδιοκτητών των καταστημάτων, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί σημάτων.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Κρήτης.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
PowerCam™ HD:  AppStore free today
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
PowerCam™ HD: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ