2014-09-07 20:57:06
Φωτογραφία για Γ. Ορφανός: «Η θετική πορεία της οικονομίας θα έχει ανάλογη απήχηση και στην κοινωνία»
Την εκτίμηση ότι μέσα στο φθινόπωρο θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και της... διευθέτησης του ελληνικού χρέους, εξέφρασε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Όπως τόνισε, κατά την διάρκεια της συνάντησης του δικτύου αδελφοποιημένων πόλεων Ελλάδος με την Πάφο της Κύπρου που πραγματοποιήθηκε στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), το επόμενο διάστημα θα είναι καλύτερο για τη χώρα.

«Τα θετικά αποτελέσματα της οικονομικής πολιτικής θα έχουν ανάλογη επιρροή, σταδιακά και στην καθημερινότητα των πολιτών, οι οποίοι υπέστησαν τεράστιες θυσίες, τα τελευταία χρόνια», υπογράμμισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο του δικτύου αδελφοποιημένων πόλεων Ελλάδος με την Πάφο της Κύπρου.

«Δίνεται η δυνατότητα της ανάληψης κοινών δράσεων, καθώς είναι γνωστό πως μέσω της σύνθεσης δυνάμεων και της συνεργασίας, η επιτυχία είναι πιο εύκολη», επισήμανε ο κ. Ορφανός και σημείωσε πως ως υφυπουργός Αθλητισμού, είχε υλοποιήσει αντίστοιχες δράσεις με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ). Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ