2014-09-09 05:09:07
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει και περιγράφει την ταλαιπωρία - κοροϊδία του ΟΤΕ
Ζω στην Καλαμάτα και επειδή πλέον μέσα σε όλη την κοροϊδία που έχω τραβήξει τους τελευταίους Μήνες με τις υπηρεσίες του Ο.Τ.Ε και βρίσκομαι πλέον σε απόγνωση, θα αρχίσω έναν «βομβαρδισμό» καταγγελιών σε οποιοδήποτε μέσον μπορώ ώστε μήπως κάποιος επιτέλους φιλοτιμηθεί σε αυτήν την εταιρεία – οργανισμό (όπως θέλετε πείτε τον άλλωστε λίγη σημασία έχει) και σταματήσει την συνεχόμενη κοροϊδία προς τους καταναλωτές του, αλλά και να γλιτώσω και κανέναν άλλο χριστιανό από πιθανότατη ταλαιπωρία! Εννοείται φυσικά πως θα υπάρξει και επώνυμη καταγγελία στο γραφείο προστασίας καταναλωτή! Πριν από έναν χρόνο περίπου αποφάσισα μετά από “πιέσεις” εκπροσώπων του Ο.Τ.Ε. και με πολύ καλή προσφορά όπως με διαβεβαίωσαν να αλλάξω πάροχο από την (Forthnet) και να υπογράψω νέο συμβόλαιο μαζί τους. Μέσα σε όλα υπήρχε και η υπηρεσία ίντερνετ 24mbps την οποία φυσικά δεν μπόρεσα να χρησιμοποιήσω ποτέ αφού η ταχύτητα ήταν σαφώς μικρότερη παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων για το αντίθετο. Τέλος πάντων είπα να μην κάνω κάτι και παρέμεινα όπως ήμουν με την συγκεκριμένη υπηρεσία.


Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο τηλέφωνο 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]

Μετά από 2 Μήνες λοιπόν ως νέος συνδρομητής πια του Ο.Τ.Ε με πήρε τηλέφωνο υπάλληλος της εταιρείας (υπάρχει και καταγεγραμμένη η κλήση) και προσπάθησε να με πείσει να αναβαθμίσω την υπηρεσία ίντερνετ από απλή DSL σε VDSL φυσικά με περισσότερα χρήματα. Σε ερώτηση μου για το αν θα είχα τις ταχύτητες που μου υποσχόταν τηλεφωνικά, με διαβεβαίωσε επίσης πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να είχα πρόβλημα! Έτσι λοιπόν για άλλη μια φορά σε μικρό διάστημα μπήκα σε διαδικασία να κάνω καινούργια συμβόλαια, να πάρω καινούργια ρούτερ, αλλά και να πληρώνω παραπάνω χρήματα για την συγκεκριμένη υπηρεσία που θα με βόλευε πολύ για την δουλειά μου.

Η κατάληξη ήταν ότι ποτέ δεν έπιασα την ταχύτητα που μου είχαν υποσχεθεί και μετά από συνεχόμενες δηλώσεις βλαβών, τελικά με ενημέρωσε ένας τεχνικός ότι η περιοχή μου δεν μπορεί να έχει υπηρεσία VDSL [!] Όλα αυτά χωρίς να γνωρίζουν ούτε και οι ίδιοι στα κεντρικά σε ποιές περιοχές μπορούν να προσφέρουν την συγκεκριμένη υπηρεσία, αφού ακόμα και τώρα μπαίνοντας σε ειδική ενότητα στην σελίδα του Ο.Τ.Ε. αναφέρεται ακόμα η περιοχή μου ως περιοχή που μπορεί να δεχτεί υπηρεσία VDSL [!] Μιλάμε για τέτοια οργάνωση!

Παρόλα αυτά και λόγω πίεσης χρόνου, δεν έκανα ούτε καν αίτηση διακοπής από την υπηρεσία που στην ουσία δεν είχα, αφού τουλάχιστον είχα μια κάποια ταχύτητα καλύτερη σε σχέση με πριν. Αλλά ξαναλέω καμία σχέση με αυτά που πλήρωνα και με διαβεβαίωσαν πολλές φορές πως θα είχα! Πριν από περίπου έναν Μήνα παρατήρησα μια δραματική μείωση της ταχύτητας της γραμμής μου στο ίντερνετ, και όταν μπήκα να δω περίπου τι ταχύτητα είχα, διαπίστωσα την πτώση της γραμμής μου στο μισό!!! Έκανα και πάλι υπομονή και δήλωσα βλάβη, και όταν ήρθε ο τεχνικός, πήρα την εξής απίστευτη απάντηση! Ότι δηλαδή η γραμμή μου δεν μπορεί να σηκώσει παραπάνω ταχύτητα από αυτή που είχα λόγω απόστασης από τα κεντρικά του Ο.Τ.Ε (βρίσκομαι μόλις 800 μέτρα μακριά). Όταν του είπα πως γίνεται αυτό, όταν όλο τον προηγούμενο καιρό είχα διπλάσια ταχύτητα, δεν ήξερε να μου απαντήσει, παρά μόνο την ίδια καραμέλα ότι δεν σηκώνει η γραμμή μου (Μάλλον με την τόσο καλή εκπαίδευση που έχουν, ούτε και ο ίδιος ο άμοιρος θα ήξερε)! Εγώ φυσικά έχω κρατήσει με στοιχεία όλον αυτό τον καιρό τις ταχύτητες που είχα και με φωτογραφίες, αλλά υπάρχει και ηχογραφημένη η κλήση με τον εκπρόσωπο της εταιρείας που με διαβεβαίωνε για την υπηρεσία VDSL που θα είχα στην περιοχή μου.!

Να μην αναφερθώ φυσικά σε προηγούμενα προβλήματα που είχα τόσο με δεύτερη γραμμή τηλεφώνου, καθώς και με την υπηρεσία ΟΤΕ TV, γιατί δεν θα με φτάσουν 10 σελίδες! Ο Ο.Τ.Ε κύριοι δεν είναι ο Ο.Τ.Ε που ξέραμε δυστυχώς. Και με όλη την ευθύνη αυτών που λέω, θα απέτρεπα οποιονδήποτε να μπει στην διαδικασία να γίνει συνδρομητής του Ο.Τ.Ε τουλάχιστον των υπηρεσιών που αφορούν το ίντερνετ, καθώς υπάρχουν πάροχοι που με λιγότερα χρήματα σας προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες!

Εκεί καταντήσατε των Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ