2014-09-11 09:28:19
Φωτογραφία για Πάτρα: H απίστευτη ιστορία με τον 78χρονο που παρέδωσε δεμένη τη σύντροφό του στην Αστυνομία
Είναι απίστευτη η ιστορία που εκτυλίχθηκε στην Πάτρα με πρωταγωνιστή έναν 78χρονο από την περιοχή της Ζαχάρως. O ηλικιωμένος μετέφερε δεμένη την γυναίκα από τη Ζαχάρω στο 3ο αστυνομικό τμήμα της Πάτρας, υποστηρίζοντας ότι ήθελε να τον σκοτώσει. Ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ ξετύλιξε το "κουβάρι" της ιστορίας και διαπίστωσε ότι τα πράγματα είχαν αλλιώς.

Πάτρα: 78χρονος οδήγησε...δεμένη μία γυναίκα σε Αστυνομικό Τμήμα για να την παραδώσει - Υποστήριξε ότι ήθελε να τον σκοτώσει - Συνελήφθη και κατέληξε στο νοσοκομείο

Ο άνδρας παρέδωσε δεμένη την 56χρονη φίλη του γιατί αρνήθηκε να τον παντρευτεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 78χρονος συζούσε με την 56χρονη και φέρεται να της είχε κάνει πρόταση γάμου και όταν αυτή αρνήθηκε αυτός αποφάσισε να την εκδικηθεί, αναφέρει το ilialive.gr

Η ιστορία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ξεκινά αρκετούς μήνες πριν όταν μια κοινή φίλη του ζεύγους, πρότεινε στην 56χρονη που ζούσε στην Αθήνα, να της γνωρίσει έναν «καλό κύριο» για να τον παντρευτεί
. Έτσι ταξίδεψε από την Αθήνα στη Ζαχάρω, όπου γνωρίστηκε με τον 78χρονο. Ο πρώτος καιρός της συμβίωσής τους, κύλησε ομαλά, όμως μετά από λίγο άρχισαν να παρουσιάζονται τα πρώτα σύννεφα στη σχέση. Η γυναίκα αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα, όμως ο 78χρονος με ευγένεια και δείχνοντας μεταμέλεια για τα όσα είχαν προκύψει μεταξύ τους προσπάθησε να την μεταπείσει να επιστρέψει κοντά του. Η 56χρονη πείστηκε και επέστρεψε στη Ζαχάρω. Οι πρώτες ημέρες ήταν και πάλι «μέλι – γάλα» όμως και πάλι μετά από λίγο ξεκίνησαν τα προβλήματα. Ο 78χρονος πίεζε στην γυναίκα να τον παντρευτεί, όμως αυτή βλέποντας τη συμπεριφορά του όλο και απομακρυνόταν από αυτή την ιδέα.

Τότε ο 78χρονος αποφάσισε να γίνει πιο σκληρός και να απειλήσει την 56χρονη με όποιο μέσο είχε. Νωρίς το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, την έδεσε και την οδήγησε σε κάποιες σπηλιές στη λίμνη Καϊάφα, σε σημείο που η άτυχη γυναίκα δεν μπόρεσε να υποδείξει στους αστυνομικούς. Εκεί της έδεσε και έναν τσιμεντόλιθο στα πόδια απειλώντας την να την πετάξει μέσα εκεί για να πνιγεί, αν δεν δεχθεί να τον παντρευτεί. Με τα πολλά η γυναίκα θέλοντας να αποφύγει τα χειρότερα, του δήλωσε πως θα τον παντρευόταν. Έτσι επέστρεψαν σπίτι, όμως και πάλι ο 78χρονος την έδεσε χειροπόδαρα σε μια καρέκλα από τις έξι το απόγευμα έως τη μια το πρωί.

Τότε της είπε πως θεωρεί το ότι τον κοροϊδεύει και πως θα την εκδικηθεί για αυτό. Πήρε ένα μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε στο μηρό, θέλοντας να παρουσιάσει ένα σενάριο ληστείας του από την 56χρονη. Τα ξημερώματα της Τρίτης, πήρε την γυναίκα δεμένη όπως ήταν και την οδήγησε στην Αστυνομία. Όχι όμως στο Α.Τ. Ζαχάρως, καθώς υποστήριξε πως ήθελε να αποφύγει το σκάνδαλο, αλλά στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο 3ο Α.Τ. Πατρών.

Εκεί μπήκε στο τμήμα με την γυναίκα δεμένη, προκαλώντας έκπληξη στους αστυνομικούς της βάρδιας που τον αντίκρισαν. Υποστήριξε πως του έκλεψε κάποια χρήματα και τον τραυμάτισε και κατάφερε αυτός στη συνέχεια να τη δέσει και να την μεταφέρει ως εκεί. Κατά την εξέτασή του όμως από τους αστυνομικούς όπως και της 56χρονης, άρχισε να αποκαλύπτεται τι πραγματικά είχε συμβεί. Μπροστά στις συνέπειες που είχε να αντιμετωπίσει ο 78χρονος προφασίστηκε πως ήταν ασθενής και ζήτησε τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Οι Αρχές της Ηλείας ενημερώθηκαν για το περιστατικό και ξεκίνησαν έρευνες για την εύρεση πειστηρίων, ενώ μεταφέρθηκε και η 56χρονη στη Ζαχάρω για να υποδείξει σχετικά στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου που κλήθηκαν για την έρευνα μαζί με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ζαχάρως. Οι αστυνομικοί βρήκαν τελικά το σχοινί και τον τσιμεντόλιθο που φέρεται να χρησιμοποίησε ο δράστης. Ο 78χρονος κρατείται και αντιμετωπίζει κατηγορίες για αρπαγή, παράνομη βία και παράνομη κατακράτηση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ