2014-09-11 14:00:40
Φωτογραφία για Κοσμική Ελληνίδα: Αρρώστησα βαριά, δεν το ήξερε κανείς στην οικογένειά μου
Η γνωστή Ελληνίδα αποκαλύπτει για πρώτη φορά, σε συνέντευξή της στον Γιάννη Πουλόπουλο για το περιοδικό ΟΚ, ότι πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που θα μπορούσε να έχει πολύ άσχημη κατάληξη δήλωσε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

«Κάποια στιγμή σωματοποίησα την εσωτερική μου ανάγκη να επιστρέψω στη δουλειά μου για να βρω την ισορροπία μου, με αποτέλεσμα να αρρωστήσω βαριά. Είναι η πρώτη φορά που το λέω, γιατί είναι κάτι που δεν γνωρίζει ούτε η οικογένειά μου και το κάνω γιατί θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον καλό μου φίλο Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος με την ψυχολογική του υποστήριξη με βοήθησε να το ξεπεράσω».

«Τι εννοείς»;

«Δεν θα ήθελα να πω περισσότερες λεπτομέρειες. Αρρώστησα σοβαρά, αλλά ευτυχώς το πρόβλημα της υγείας μου ξεπεράστηκε. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι την ανάγκη μου να επιστρέψω στην Ελλάδα και να αφήσω τη ζωή μου στο Ντουμπάι την εξέφρασε πρώτα το σώμα μου και μετά το μυαλό μου. Αυτό που μου είπε ο Γιώργος, όταν του εκμυστηρεύτηκα το πρόβλημά μου, ήταν "δεν υπάρχει περίπτωση να σε νικήσει αυτό που έπαθες". Και μου το είπε με τέτοια πειθώ που μου έδωσε τρομερή δύναμη».


«Κινδύνευσες δηλαδή»;

«Υπήρχε περίπτωση το πρόβλημα της υγείας μου να έχει πολύ άσχημη κατάληξη. Όταν κάποιος έρχεται αντιμέτωπος με κάτι σοβαρό, μπορεί ή να τον πάρει από κάτω ή να διδαχθεί από αυτή την εμπειρία και να προχωρήσει. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί το ξεπέρασα και κυριολεκτικά και μεταφορικά και τώρα κοιτάω μπροστά».

«Πόσο σε βοήθησε ο σύζυγός σου Κωνσταντίνος Κοροξενίδης να ξεπεράσεις το πρόβλημά σου;

«Δεν γνώριζε κανένα μέλος της οικογένειάς μου για το πρόβλημα της υγείας μου. Ο Κωνσταντίνος το μαθαίνει τώρα μέσα από το ΟΚ. Όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι είμαι ένας πολύ κοινωνικός άνθρωπος που δίνεται ολόψυχα στους φίλους του, αλλά ταυτόχρονα είμαι και πολύ κλειστή».

Πηγή: zappit
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ