2014-09-14 08:10:58
Φωτογραφία για Ποιοί πολιτικοί πήραν εκπομπές στο ραδιόφωνο;
Στα ραδιοφωνικά στούντιο πιάνουνε στασίδι διάφοροι πολιτικοί ζηλεύοντας τη…«δόξα» (αλήθεια ποια δόξα;) των δημοσιογράφων ή μάλλον επειδή θέλουν να μιλάνε περισσότερο, αφού δεν τους φθάνουν οι ώρες στη Βουλή ή όταν τους καλούνε…

Εχουμε και λέμε λοιπόν…

Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη θα είναι στο «Real 97.8», κάθε Παρασκευή 3 και μισή με 5 το απόγευμα.

Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού και νυν επικεφαλής του Σχεδίου Β, Αλέκος Αλαβάνος, στον «Alpha 98.9», κάθε Παρασκευή 11 με 12 π.μ. Στον ίδιο σταθμό, μια μέρα νωρίτερα, την Πέμπτη, αλλά την ίδια ώρα (11-12) ο πολιτευτής της ΝΔ και δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης.

Οι Γρηγόρης Ψαριανός και Ανδρέας Παπαδόπουλος, στα «Παραπολιτικά 90.1», καθημερινά 12 με 1 το μεσημέρι.

Ο Θόδωρος Πάγκαλος, στο «Βήμα 99.5», κάθε Τρίτη 10 με 11 το πρωί και στον ίδιο σταθμό ο Πέτρος Τατσόπουλος, κάθε Πέμπτη 10 με 11 το πρωί.


Ο Αδωνις Γεωργιάδης γενικώς περιφέρεται στα ΜΜΕ με προτίμηση και στο Βήμα, ενώ ο Νικήτας Κακλαμάνης ξεκινάει από τον Alpha 98.9 δίωρη εκπομπή (12-2 το μεσημέρι) κάθε ΚΥΡΙΑΚΉ…Ακούγεται ότι και ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος ετοιμάζεται για εκπομπή στο Contra tv.

Μην ξεχνάτε επίσης τον Γιώργο Καρατζαφέρη καθημερινά στο κανάλι του, το ΑΡΤ, ο Κυριάκος Βελόπουλος πρώην βουλευτής παρουσιάζει καθημερινά το βράδυ (21:30-23:30) πολιτική εκπομπή με καλεσμένους στο Extra tv. Την τύχη του είχε δοκιμάσει και ο Νίκος Νικολόπουλος, πριν μπλέξει στους καβγάδες μέσω twitter με τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, που καθημερινά για ένα μικρό διάστημα πριν μήνες παρουσίαζε πολιτική εκπομπή από τα άγρια χαράματα. Και που είστε ακόμα!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ