2014-09-15 11:22:22
Φωτογραφία για Ένταση στο Βενιζέλειο μεταξύ συγγενών του 46χρονου και φιλάθλων του Ηροδότου - Ξεκίνησε η επιχείρηση διακομιδής
Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας, ξεκίνησε επιχείρηση διακομιδής του 46χρονου με αεροσκάφος C27, από το... Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος Κατσούλης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά, ενώ μέχρι και σήμερα διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα σε τουριστική περιοχή των Χανίων.

Στην Αθήνα βρέθηκε πριν αρκετά χρόνια για σπουδές και από τότε μένει στον Πειραιά, στα λεγόμενα "Κρητικά" στον Προφήτη Ηλία, όπου διαμένουν πολλοί Κρήτες.

Ένταση στο Βενιζέλειο μεταξύ συγγενών και φιλάθλων του Ηροδότου

Εν τω μεταξύ, λίγο νωρίτερα δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ συγγενών του 46χρονου και φιλάθλων του Ηροδότου, μέσα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φίλαθλοι του Ηροδότου έκαναν δηλώσεις ζητώντας συγνώμη για τα όσα προκλήθηκαν στο γήπεδο της Αλικαρνασσού.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την οργή των συγγενών του 46χρονου, οι οποίοι σε στιγμές συναισθηματικής έντασης και αγωνίας για την τύχη του αγαπημένου τους, διαπληκτίστηκαν με φιλάθλους της ομάδας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ