2014-09-15 18:53:56
Φωτογραφία για Έκκληση υπέρ της ένωσης Αγγλλίας-Σκωτίας από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ
Να ανανεώσουν τον ιστορικό δεσμό ανάμεσα στη Σκωτία και την Αγγλία καλεί τους Σκωτσέζους ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος συμμετέχει στην καμπάνια υπέρ του "όχι".

Σε μία συγκινητική επιστολή του ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας τονίζει ότι "αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ σημαντικότερα απ' όσα μας χωρίζουν".

Επίσης, σημειώνει ότι ήταν πολύ υπερήφανος που υπήρξε μέρος τη αντιπροσωπείας της Μεγάλης Βρετανίας στη διεκδίκηση και τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο το 2012 και "ήμουν ενθουσιασμένος να μας βλέπω να αγωνιζόμαστε μαζί ενωμένοι ενάντια σε ολόκληρο τον κόσμο" στους Αγώνες.

Ο Μπέκαμ, που επισκέφθηκε τα Χάιλαντς νωρίτερα μέσα στον μήνα για τα γυρίσματα διαφημιστικού όπου συμμετέχει, επισημαίνει ότι δεν είναι δική του δουλειά να θα πει στους Σκωτσέζους τι θα κάνουν, "αλλά το δημοψήφισμα θα έχει τεράστιο αντίκτυπο σε καθέναν από εμάς στο Ηνωμένο Βασίλειο".

"Θέλουμε να ξέρετε πόσο εκτιμάμε τον δεσμό και τη φιλιά μας. Ανεξάρτητα βέβαια από την απόφασή σας, αυτό δνε θα αλλάξει.

Ωστόσο ειλικρινά ελπίζω ότι θα ψηφίσετε υπέρ της ανανέωσης του ιστορικού μας δεσμού που υπήρξε επιτυχής στο πέρασμα των αιώναν και προκαλούσε το μίσος ολόκληρου του κόσμου. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ σημαντικότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Ας μείνουμε ενωμένοι!".
DAILY MAIL
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ