2014-09-15 19:18:30
Φωτογραφία για ΑΛΕΓΚΡΙ : ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ
Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μάλμε στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του Ολυμπιακού και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν υποτιμάει κανέναν και τίποτα.

Για τους Μπιανκονέρι η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική φέτος μετά από όσα... κατάφεραν πέρυσι και ο Αλέγκρι περιμένει μια καλή αρχή στον αγώνα με τους Σουηδούς της Μάλμε στο Τορίνο.

«Ο άμεσος στόχος μας, ο πιο κοντινός, είναι να νικήσουμε στο αυριανό ματς και πρέπει να ξέρουμε ότι στην Ευρώπη δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Πολύ περισσότερο, δεν υπάρχει εύκολος όμιλος. Η Μάλμε είναι μια ομάδα γρήγορη, που βασίζεται στο physical game» είπε αρχικά ο προπονητής της Γιουβέντους και πρόσθεσε:

«Ο στόχος της Γιούβε είναι να παραμείνει στο επίπεδο των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων αλλά το πρώτο ζητούμενο είναι ο όμιλος. Η ομάδα είναι ανταγωνιστική για το ιταλικό πρωτάθλημα και το Champions League, στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι απαγορευτικό. Βρήκα ένα γκρουπ παικτών που έρχονται από τρία χρόνια επιτυχιών και ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το τέταρτο σερί πρωτάθλημα αλλά έχουν πραγματικά μεγάλη διάθεση για δουλειά και αυτό διευκολύνει τα πράγματα».


Από εκεί και πέρα, ο Αλέγκρι έκανε ένα σχόλιο και για κάποιους παίκτες ξεχωριστά και συγκεκριμένα για όσους είχαν ή έχουν διάφορα θέματα τραυματισμών. «Ο Τέβες είναι καλά, είναι διαθέσιμος για αύριο. Η αποθεραπεία του Πίρλο πάει καλά, θα ανεβάσει τον ρυθμό δουλειάς και στο τέλος της εβδομάδας θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του. Οσο για τον Βιδάλ, ελπίζω να τον έχω στη διάθεση μου για το ματς του Σαββάτου με την Μίλαν».

Οσο για το σύστημα, ο Αλέγκρι λογικά θα επιλέξει ξανά το 3-5-2 αφού δεν έχει όλους τους αμυντικούς ετοιμοπόλεμους. «Το θέμα δεν είναι μόνο το σύστημα αλλά και πώς το εφαρμόζεις στο γήπεδο. Στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος τα πήγαμε καλά και πρέπει να ξέρουμε ότι στην Ευρώπη χρειάζεται λιγότερη τακτική και περισσότερη ταχύτητα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο να διαβάζουμε και να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ