2014-09-15 19:41:06
Φωτογραφία για Το φταίξιμο… στον Ρονάλντο
Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι σίγουρα ένας από τους κορυφαίους προπονητές της εποχής μας, όμως δεν είναι και ο μεγαλύτερος… αλτρουιστής Για την ακρίβεια τα ξεσπάσματα εγωισμού του είναι γνωστά, με τον Πορτογάλο προπονητή για μια ακόμη φορά να ρίχνει το φταίξιμο αλλού. Και συγκεκριμένα στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο «special one» κατηγορεί έμμεσα τον συμπατριώτη του για την αποτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης να φτάσει στον τελικό του Champions League το 2012.

«Κερδίζοντας δύο φορές το Champions League έκανε την καριέρα μου μοναδική. Έχω όμως βρεθεί και σε αρκετούς ημιτελικούς και ορισμένες ήττες ήταν δύσκολες στο να τις δεχτώ. Επίσης σκληρές στιγμές ήταν το γκολ το οποίο δεν μπήκε ενάντια στην Λίβερπουλ το 2005 (όσο ήταν προπονητής της Τσέλσι) και στα πέναλτι το 2012, όταν η πρώτη μας επιλογή (Ρονάλντο) απέτυχε», ήταν τα λόγια του Μουρίνιο στο «TVI24» .

Βέβαια, αναφέρθηκε και στην εθνική της χώρας του η οποία έχασε από την Αλβανία στα προκριματικά του Euro 2016 κάτι που ήταν η αφορμή για την απόλυση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Πάουλο Μπέντο.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν θα αναλάμβανε την ομάδα: « Δεν μου έχουν κάνει πρόταση, αλλά και αν έκαναν δεν θα δεχόμουν».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ