2014-09-16 01:11:08
Φωτογραφία για Βολές Μπακογιάννη προς Τσίπρα για τα Διόδια [video]
Για αρχή προσπαθήστε να πείσετε τον αρχηγό σας είπε ο Μπακογιάννης στον Αποστόλου για το θέμα των διοδίων Το καυτό θέμα των διοδίων στη Φθιώτιδα συζητήθηκε σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς. Ο Κώστας Μπακογιάννης πριν από λίγες ημέρες είχε στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση ήταν ξεκάθαρος για το θέμα των διοδίων :«Αυτή η ιστορία δεν πάει άλλο. Ως εδώ»

Μάλιστα χαρακτήρισε τα διόδια μάστιγα και τόνισε ότι αυτή τη μάχη θα πρέπει να τη δώσουμε όλοι μαζί, πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες. Μιλώντας σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο τόνισε ότι κανένας αρχηγός δεν αναφέρθηκε από το βήμα της ΔΕΘ στο σοβαρό θέμα των διοδίων.

"Άκουσα την ομιλία του Τσίπρα και ούτε μία κουβέντα για τα διόδια και τις συμβάσεις, είναι από τα θέματα που χαρακτήρισε ο ίδιος πως θέλουμε να τα κάνουμε αλλά δε μπορούμε ή θεωρεί ο κ.Τσίπρας οτι δεν είναι αρκετά σημαντικό;"

Και κατέληξε ανεφερόμενος στον κ.Αποστόλου πως θα ήταν καλύτερα να προσπαθήσετε να πείσετε το ίδιο σας το κόμμα για τη σημασία του συγκεκριμένου θέματος.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ