2014-09-16 14:53:47
Φωτογραφία για Στις 19-21 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα οι «Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» - Τιμές εισιτηρίων
Η απολαυστική κωμωδία «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου όπου πρωταγωνιστεί μία πλειάδα ταλαντούχων και γνωστών ηθοποιών, μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στο θέατρο Πειραιώς 131, περιόδευσε το φετινό καλοκαίρι και για ένα τριήμερο θα έρθει στην Πάτρα, στο Πάνθεον της οδού Δημητρίου Γούναρη στις 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2014.

Η σουρεαλιστική κωμωδία με τίτλο «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» έχει για ηρωίδες έξι γυναίκες που μηχανεύονται κάθε λογής ψυχικές ασθένειες προκειμένου να αποφύγουν την καταδίκη.

Η παράσταση θα παιχθεί στην Πάτρα την Παρασκευή 19/9/2014 στις 21.30 και το σαββατοκύριακο 20 και 21/9 στις 18.30 και 21.30.

Τα εισιτήρια από το ταμείο του Πάνθεον, κοστίζουν 18 ευρώ το κανονικό, 15 ευρώ το φοιτητικό, παιδικό και συνταξιούχων άνω των 65 ετών ενώ υπάρχει και μειωμένο εισιτήριο των 13 ευρώ για τους άνεργους, πολύτεκνους και ΑμεΑ.


Στη διάρκεια του πρωτότυπου έργου «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» ξετυλίγεται η ιστορία έξι γυναικών, που καθεμία είχε σκοτώσει και από κάποιον. Όλες επικαλούνταν κάθε λογής ψυχικές ασθένειες προκειμένου να αποφύγουν την καταδίκη. Μία εισαγγελέας και η βοηθός της που υποστηρίζει ότι είναι εγγονή του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, μέσα από μία σειρά από συμπτώσεις δίνουν αισιόδοξο τέλος στην ιστορία. Χαρίζοντας άπλετο γέλιο στους θεατές, η παράσταση μετέφερε ένα «μήνυμα» ελπίδας ότι τίποτα δεν τελειώνει μέχρι που η μοίρα να έχει τον τελευταίο λόγο.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας, τα κοστούμια και το σκηνικό επιμελήθηκε η Μαρία Καραπούλιου, και τους φωτισμούς ο Διονύσης Λαμπίρης. Τους ρόλους της παράστασης ερμηνεύουν η Ελένη Καστάνη, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Ναταλία Δραγούμη, Τζένη Μπότση, η Φωτεινή Ντεμίρη που ως γνωστό έλκει την καταγωγή της από την Πάτρα και την περιοχή Καμίνια, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πατρίκιος Κωστής, η Παρθένα Χοροζίδου και η Τζέση Παπουτσή.

Κείμενο: Αλέξανδρος Ρήγας - Δημήτρης Αποστόλου

Παραγωγή: ΦΙΛΟΘΕΑΤΟΝ Ε.Ε.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εορτή της Αγίας Ευφημίας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εορτή της Αγίας Ευφημίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ