2014-09-16 14:55:09
Φωτογραφία για «ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΣΥΝΔΕΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Ο Θοδωρής Παχατουρίδης που είχε αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης το 1993 μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και ανέλυσε τα δεδομένα της αποψινής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τους «ροχιμπλάνκος».

Γνωρίζει πολύ καλά τον Ολυμπιακό και έχει πάρει… γεύση και έχει αγωνιστεί κόντρα στην αποψινή του αντίπαλο, αλλά σε μια άλλη εποχή, πριν από 20 χρόνια.

Ο πρώην αμυντικός των ερυθρόλευκων»είχε αντιμετωπίσει την ισπανική ομάδα για το Κύπελλο Κυπελλούχων και το ματς της Αθήνα είχε λήξει ισόπαλο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για εκείνο το ματς, αλλά και για το αποψινό.

«Έχει πάρει δύο καλά αποτελέσματα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης μέσα σε λίγες ημέρες και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι πιο υποψιασμένοι. Είναι καλό αυτό, διότι ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Το θέμα είναι να το βγάλεις αυτό μέσα στο γήπεδο, αφού ξέρεις τόσα πολλά για τον αντίπαλο», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:


«Έχουν παραστάσεις οι παίκτες για να αντιμετωπίσουν τέτοιο ματς και για να μπουν στο κλίμα θα τους βοηθήσει ο κόσμος. Ελπίζω να μην λειτουργήσει αρνητικά η ατμόσφαιρα για τους παίκτες και δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τους παίκτες του Ολυμπιακού αρνητικά. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι πολλές φορές ο 12ος και 13ος του παίκτης και παίζουν σημαντικό ρόλο στα ματς της ομάδας του».

Ερωτηθείς για το στοιχείο που τον ανησυχεί από πλευράς Ολυμπιακού, ανέφερε:«Η μόνη αδυναμία που ευελπιστούμε να μην βγει στο γήπεδο είναι ότι δεν έχει τόσο καλή χημεία, επειδή έχει αλλαγές στο ρόστερ. Ελπίζω, η διάθεση που θα δείξουν οι παίκτες να καλύψει αυτήν την αδυναμία που φαίνεται πως έχει ο Ολυμπιακός αυτήν την στιγμή και να μην παρουσιαστεί ασύνδετος».

Για την σύγκριση της τότε Ατλέτικο, με την τωρινή, σχολίασε: «Θυμάμαι πως έπαιζαν οι αδερφοί Μόγες τότε στην αριστερή πλευρά και είχα να τους αντιμετωπίσω, διότι ήμουν σε εκείνη την πλευρά. Δεν νομίζω πως έχει μεγάλη διαφορά η Ατλέτικο, κάνοντας σύγκριση του τότε με το τώρα. Πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι, ενώ το κατέκτησε και δύο χρόνια μετά από την εποχή που την αντιμετωπίσαμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ