2014-09-16 15:51:02
Φωτογραφία για Ο Νίκος Ρωμανός ντύθηκε γαμπρός - Παντρεύτηκε τη 18χρονη αγαπημένη του μέσα στη φυλακή!
Ο κατηγορούμενος για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης ντύθηκε γαμπρός τον περασμένο μήνα και παντρεύτηκε μέσα στις φυλακές Αυλώνα, τη 18χρονη αγαπημένη του. Οπως αναφέρει το «Βημα» ο Νίκος Ρωμανός παντρεύτηκε στις 8 Αυγούστου την 18χρονη Β.Ν. με πολιτικό γάμο, τον οποίο τέλεσε ο δήμαρχος Αυλώνα.

Η ημερομηνία ορίστηκε έπειτα από πολλές αναβολές και πιέσεις, ενώ, η τελετή πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της διεύθυνσης των φυλακών σε συγκινητικό κλίμα. Μάλιστα, μετά τα γλυκά και τα κεράσματα οι δύο οικογένειες συνέφαγαν εκτός φυλακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση των δύο νέων, είχε αρχίσει έξω από τη φυλακή, πριν ο Νίκος Ρωμανός συλληφθεί και προφυλακιστεί για την ληστεία στο Βελβεντό. Τους προηγούμενους μήνες η σημερινή σύζυγός του τον επισκεπτόταν στον Αυλώνα τα Σαββατοκύριακα και μαζί έκαναν σχέδια για το γάμο τους.

Η φετινή χρονιά ωστόσο, επιφύλασσε και ένα άλλο γεγονός για τον έγκλειστο κατηγορούμενο, καθώς, μετά από προετοιμασία έδωσε μέσα από τις φυλακές εξετάσεις και πέρασε με επιτυχία στο ΤΕΙ Αθήνας, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τμήμα Υγείας). Η διαδικασία των εξετάσεων αυτών μοιάζει με τις πανελλήνιες και πραγματοποιείται σε ειδικό εξεταστικό κέντρο στις φυλακές, ενώ δεν υπάρχει επίβλεψη από επιτηρητές.


Από την αίτηση που έχει καταθέσει φαίνεται ότι έχει διάθεση να παρακολουθήσει τα μαθήματα με όποιον τρόπο του επιτρέπεται. Ζητεί επίσης τη μη μεταγωγή του στη Λάρισα και εναλλακτικά την κράτησή του στον Κορυδαλλό, καθώς αναφέρει ότι επιθυμεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα και γι' αυτό αιτείται χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας. Σύμφωνα με τον κανονισμό, είναι 24ωρη, ο φοιτητής-κρατούμενος παρακολουθεί τα μαθήματα και επιστρέφει το βράδυ στο κελί του.

Πηγή: Εφημερίδα Το Βήμα
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ